Webáruház 


1. Adja le rendelését

2. Ön lát a webáruházban egy kódot a megrendelt tétel neve előtt; 

ezt a   KÓDOT

 ( például E1, E2, Ó14, K1) kérem a BANKI UTALÁS KÖZLEMÉNYÉBE FELTÉTLEN BEÍRNI+ az ÖN email címét is, amire szeretné, hogy érkezzenek a videok!


MÁS ADATOT KÉREM NE ÍRJON A KÖZLEMÉNYBE! (SE NEVET, SE MEGRENDELÉSSZÁMOT, CSAK A KÓDOT ÉS  AZ EMAIL-CÍMÉT.

FONTOS! Külföldről utalóként is írja be a Közlemény rovatba a videokódot, ékezet nélkül is jó! (ha bármilyen oknál fogva nem tudná beírni a videokódot a közleménybe, írjon nekem!)


Ha Ön több tételt rendel "Órák"-ból, "6*20"-ból, akkor értelemszerűen tüntesse fel az összes rendelt tétel kódját, vesszővel elválasztva. (pl. Ó1, Ó10, H2). A "Megrendelhető előadások" kategóriába tartozó videoknál csak így lehet eljárni. A könyveknél is van kód!

Ha több, időrendben egymásután következő tételt rendel az "Órák"-ból és/vagy a "6*20"-ból, akkor a tól-ig módszerrel, kötőjellel  tüntesse fel a pontos kódokat. 

Ha extrém sok videot szeretne tőlem rendelni egyszerre, pl. az összes Megrendelhető előadást és pl. hozzá az összes 2020-as Órák videot,  akkor kérem, írjon nekem emailt a plejacm111@gmail.com-ra. 


Egyéb fontos információk:

A plejacm.hu webáruházában szereplő könyvek (Pleja C.M. írói néven)  kizárólagos terjesztője és értékesítője: Kalmár Melinda. A webáruházban szereplő könyvek kereskedelmi forgalomba mások által nem hozhatók, antikváriumokba tilos leadni a könyveket!

A megrendelés leadása után kapott NO-REPLY emailt kérem alaposan végig elolvasni, mert abban több fontos információ van!
A webáruházban szereplő szellemi és fizikai termékek szerzői jogi védelem és Kalmár Melinda által kizárólagos terjesztése alatt állnak! 

A   nem nyilvános, megrendelt YouTube -videolinkeket és Google Drive- videokat  tilos közzétenni, letölteni, tovább osztani bármilyen felületre (YT, Facebook, Instagram stb). Tilos letölteni a YouTube fizetős videoimat a nem nyilvános link miatt! 


A könyvekkel kapcsolatos vásárlói tájékoztatót megtalálja ezen oldal alján!

VÁSÁRLÓI TÁJÉKOZTATÓ A KÖNYVEKKEL KAPCSOLATBAN:


A könyvek szállítása a Gyűjtőszállítás Kft.-vel történik.

A könyvek vásárlásakor szállítási költséget is kell fizetni. 
A szállítási költség Magyarország területére 1-3 könyv esetén 1600 Ft. A könyv árához kérem ezt az összeget hozzáadni. 4-5 könyv vagy ennél több könyv esetén: 1800 Ft.


Külföldre történő szállításnál a szállítási költség: 

(megtalálod a no-reply emailben, amit a megrendelés leadása után kapsz meg az email címedre, kérem, ott nézd meg és utald el a könyvek árával együtt!)


A könyvek kifizetése kétféleképpen történhet. Átutalással vagy készpénzes fizetéssel az élő programjaimon.
Átutalás esetében a Vásárló a webáruházi megrendelés leadása után email címére egy no-reply emailt kap, ami tartalmazza a bankszámlaszámot. 

Készpénzes fizetésre a meghirdetett programok helyszínén van lehetőség.