"Órák"

4 óra MP4 előadásanyag/HÓ

Felkészítés egy Új Korra.


Kedves Megrendelőm!

Kérlek, alaposan olvasd végig ezt a tájékoztatót, a lap aljáig!  


A csomag csak egyben érvényes. A 4 órát nem lehet külön-külön megvásárolni.
Minden hónapban új tematika!

Az oktatási csomagok visszamenőleg is megvásárolhatók, a webáruházban feltüntetett tételek vonatkozásában. Nem élő közvetítés! 

A tananyagot A YouTube rendszerében NEM nyilvános videoként vagy a Google Drive rendszerében (ez is egy videomegosztó tárhely) küldöm el az e-mail címedre.

Az "Órák" havi modulcsomagot kizárólag a webáruházban lehet megrendelni. (emailben nem). Az utalás is csak a webáruházi megrendelés leadásával együtt érvényes!

A Google Drive-on és a YouTube-on a tananyag  fél évig fent van és ezen időtartam alatt bármikor, bármennyiszer visszanézhető! 

Az aktuális havi tananyag 4 db 50-60 perces felvett órából áll, amelyeket aktuális hónap során küldök ki számodra, nem meghatározott napokon, utalásodtól/ kifizetésedtől számítva maximum 4-5 napon belül. (a videok aktuális hónap folyamán készülnek el, nem előre)

Amennyiben a megrendelt videolinkeket a fent megjelölt idősávon belül nem kapnád meg az email címedre, kérem, ellenőrizd le a spam és a frissítések mappáidban is! Köszönöm.

Ez az oktatási forma lehetővé teszi a modern, gyors, áttekinthető, egyszerű és emészthető tanulást és előrehaladást a tudatfejlesztésedben.

Technikai felszereltség: csupán egy számítógép/ okos telefon és egy gmail.com-os e-mail cím! A gmail.com-os cím fontos, mert a freemail és egyéb rendszerek sokszor nem fogadják be az küldött videos emaileket.

Az Órák aktuális és korábbi anyagait is a webáruházamból tudod megrendelni. 

A Jogi Nyilatkozat értelmében (e weblap ÁSZF fül) a videolinkeket TILOS továbbosztani, belinkelni Youtube csatornákra, Drive tárhelyekre és minden más tárhelyre és felületre!

*

A videokban a Keylonta Tudományt, az Ember-Fénytest tudását és a titokzatos, az emberiség történelmén átívelő ún. KDT - lemezek tudásának egy részét adom át az emberiség IGAZ történelméről, a földönkívüliek szerepéről az emberiség és a Föld életében, annak sok-sok vetületével, ÉS dr. Grigori Grabovoi munkásságát a globális katasztrófamegelőzés, az emberiség megmentése, a Lélek, a Tudat és a Szellem és a Világ, Isten és az Ember megismerése vonatkozásában. Érthetően, változatos és színes  módszerekkel a Tudatstruktúrád izgalmas fejlesztése érdekében.

Földönkívüliek típusai, élete, Tudatfejlesztés, Szellemi növekedés, az angyali világ és a földönkívüliek összefüggései, az ember sorsáról és fénytestrendszeréről, az emberi élet céljáról, Isten legnagyobb Álmáról az emberrel szemben és még ezeken belül és ezeken a témákon túl egy átfogó rálátást szeretnék adni Neked a világűrről, az élet misztériumáról, amelynek megfejtésére törekedni kell. 

Ha 7*20 Perc hallgatóm vagy, természetesen akkor is részt vehetsz az Órákon, a kettő tudásanyag még erősíti is egymást.

   2021. SZEPTEMBER:


(GALAKTIKUS) Történelem igaz szemléletmóddal, új Megvilágításban.


1. óra:

Kr.e. 2430-Kr.e. 1380

Ehnaton Fáraó_Amenophis IV. története- ki ő és miért jött a Földre?

Amenti Termeinek  helyzete ekkoriban és a Felemelkedés előkészítése

2.óra

Kr.e. 1380- Kr. e. 1330

A Seress-Egyiptomi-Melchizedek csoport, az Annu-Melchizedek csoport és Ehnaton közötti kapcsolatok, konfliktusok_Amenti Jogarának deaktiválása_ Tutanhamon és Haremhab

3.óra

Kr.e. 1260- Kr.e. 30

A Három Krisztus_Plejádiak, Arkturusziak és Andromédebeliek jelenléte_A Palaidor Szövetség RA-Konföderációja_ Az Esszénusok Társasága

4.óra

Kr. e. 30- Kr.u. 40

A fajok reintegrációja_Amenti Gömbjének restaurálása_A Három Krisztus_ A Zioniták és a 2017-es évre történő előkészületek
Az aktuális és a korábbi "Órák" anyagokat IS a webáruházamból tudod megrendelni: