"Órák"

4 óra MP4 előadásanyag/HÓ

Felkészítés egy Új Korra.


Kedves Megrendelőm!

Kérlek, alaposan olvassa végig ezt a tájékoztatót, a lap aljáig!  


A csomag csak egyben érvényes. A 4 órát nem lehet külön-külön megvásárolni.
Minden hónapban új tematika!

Az oktatási csomagok visszamenőleg is megvásárolhatók, a webáruházban feltüntetett tételek vonatkozásában. (Az összes, legkorábbi, régebbi Órák értékesítéséről még jövök információkkal hamarosan!) 

Az Órák nem élő közvetítés! 

A tananyagot A YouTube rendszerében NEM nyilvános videoként vagy a Google Drive rendszerében (ez is egy videomegosztó tárhely) küldöm el az e-mail címére.

Az "Órák" havi modulcsomagot kizárólag a webáruházban lehet megrendelni. (emailben nem). Az utalás is csak a webáruházi megrendelés leadásával együtt érvényes!

A Google Drive-on és a YouTube-on a tananyag  fél évig biztosan fent van és ezen időtartam alatt bármikor, bármennyiszer visszanézhető! 

Az aktuális havi tananyag 4 db 50-60 perces felvett órából áll, amelyeket aktuális hónap során küldöm ki az Ön részére,, nem meghatározott napokon. (a videok aktuális hónap folyamán készülnek el, nem előre)

Amennyiben a megrendelt videolinkeket a fent megjelölt idősávon belül nem kapnja meg az email címére, kérem, ellenőrizze le a spam és a frissítések mappáidban is! Köszönöm.

Ez az oktatási forma lehetővé teszi a modern, gyors, áttekinthető, egyszerű és emészthető tanulást és előrehaladást a tudatfejlesztésedben.

Technikai felszereltség: csupán egy számítógép/ okos telefon és egy gmail.com-os e-mail cím! A gmail.com-os cím fontos, mert a freemail és egyéb rendszerek sokszor nem fogadják be az küldött videos emaileket.

Az Órák aktuális és korábbi egyes anyagait is a webáruházamból tudja megrendelni. ( minden egyes korábbi Óra anyagainak értékesítéséről még jövök információval)

A Jogi Nyilatkozat értelmében (e weblap ÁSZF fül) a videolinkeket TILOS továbbosztani, belinkelni Youtube csatornákra, Drive tárhelyekre és minden más tárhelyre és felületre!

*

A videokban a Keylonta Tudományt, az Ember-Fénytest tudását és a titokzatos, az emberiség történelmén átívelő ún. KDT - lemezek tudásának egy részét IS átadom (és sok más hasznos és kellemes, értékes témában merülünk el!) az emberiség IGAZ történelméről, a földönkívüliek szerepéről az emberiség és a Föld életében, annak sok-sok vetületével, ÉS dr. Grigori Grabovoi munkásságát a globális katasztrófamegelőzés, az emberiség megmentése, a Lélek, a Tudat és a Szellem és a Világ, Isten és az Ember megismerése vonatkozásában. Érthetően, változatos és színes  módszerekkel a Tudatstruktúrád izgalmas fejlesztése érdekében.

Földönkívüliek típusai, élete, Tudatfejlesztés, Szellemi növekedés, az angyali világ és a földönkívüliek összefüggései, az ember sorsáról és fénytestrendszeréről, az emberi élet céljáról, Isten legnagyobb Álmáról az emberrel szemben és még ezeken belül és ezeken a témákon túl egy átfogó rálátást szeretnék adni Neked a világűrről, az élet misztériumáról, amelynek megfejtésére törekedni kell. 

Ha 6*20 Perc hallgatóm vagy, természetesen akkor is részt vehet az Órákon, a kettő tudásanyag még erősíti is egymást.

2023. Decemberben nem lesz Órák. 2024. Januártól lesz újra.   

2023. November:

A KDT-lemezek felemelkedéssel és a bolygóval, az Őrzői Vendég(fogadó) mátrix-szal ill. az ember fénytestrendszerével kapcsolatos ismeretanyag feldolgozását kezdjük el.

A kifejezésektől nem kell megijedni, ezek egy része földönkívüli ősi fénynyelven van, ún. Keylonta nyelven, ami valójában a sejtjeid isteni nyelve. Olvasni és hallgatni önmagában is gyógyító, felemelő érzés. 

Ábrák fogják tarkítani az oktatást, amelyek egy részét el is küldök Neked email címedre.1. Keylonta-KDDL általános ismeretek. Miért érdemes tudni ezt minden embernek? Miben fejlődünk ezen ismeretanyag segítségével? Mi az a Kristály Folyó Fogadómátrix-Ciklus? Mi a Plazma? (Chismatic Plazma Sablon Elmélet). 

A D3 Plazma MarkhetU're Mezők érintkezése a Fénytest auramezőivel és az Elme Székhelyének erőközpontja (ábrával, amit el is küldök szkennelve)

Az Asztrál Test felépítése és az ún- Veca Mező és a Veca Lángtest Kezdeti Aktivációja. (ábrákkal)


2. Az ún. Eiros Láng és az Ezüst Szent Székhely (az 1-es sűrűségű Mennyei Kristály és az Eiros Láng Aktivációja,

Az Amorea Örök Láng és "Az Erő Trónja".

A KA-THA-RA Test 5 Gyémánt Nap Kristály Test és a 6-tól a 15-ig Napig ismeret.

A Kristály Felemelkedési Kapszula és az ún. RashaLAe Testünk


3. A Tér-Idő Kozmikus Testének megmutatása. 

Az Elum'Eir-adhona LélekTest bemutatása.

További kódok megmutatása. Az idegrendszer aktivációi 2013-ig. Az Elme&Emlékezet Állomásai és a megtestesült fascia rétegek+ különböző további kiegészítések/megjegyzések


4. 

Meditáció az Örök Életre, Felemelkedésre- az első 3 óra tananyagának EMÉSZTÉSE érthető, szívhez-szóló meditációban- Merüljünk el Fényes Önmagunkban kívül és belül! Az elhangzottak leülepítése, megértése.


Az aktuális és a korábbi "Órák" anyagokat IS a webáruházamból tudja megrendelni: