"Órák"

4 óra MP4 előadásanyag/HÓ

Felkészítés egy Új Korra.


Kedves Megrendelőm!

Kérlek, alaposan olvassa végig ezt a tájékoztatót, a lap aljáig!  


A csomag csak egyben érvényes. A 4 órát nem lehet külön-külön megvásárolni.
Minden hónapban új tematika!

Az oktatási csomagok visszamenőleg is megvásárolhatók, a webáruházban feltüntetett tételek vonatkozásában. (Az összes, legkorábbi, régebbi Órák értékesítéséről még jövök információkkal hamarosan!) 

Az Órák nem élő közvetítés! 

A tananyagot A YouTube rendszerében NEM nyilvános videoként vagy a Google Drive rendszerében (ez is egy videomegosztó tárhely) küldöm el az e-mail címére.

Az "Órák" havi modulcsomagot kizárólag a webáruházban lehet megrendelni. (emailben nem). Az utalás is csak a webáruházi megrendelés leadásával együtt érvényes!

A Google Drive-on és a YouTube-on a tananyag  fél évig biztosan fent van és ezen időtartam alatt bármikor, bármennyiszer visszanézhető! 

Az aktuális havi tananyag 4 db 50-60 perces felvett órából áll, amelyeket aktuális hónap során küldöm ki az Ön részére,, nem meghatározott napokon. (a videok aktuális hónap folyamán készülnek el, nem előre)

Amennyiben a megrendelt videolinkeket a fent megjelölt idősávon belül nem kapnja meg az email címére, kérem, ellenőrizze le a spam és a frissítések mappáidban is! Köszönöm.

Ez az oktatási forma lehetővé teszi a modern, gyors, áttekinthető, egyszerű és emészthető tanulást és előrehaladást a tudatfejlesztésedben.

Technikai felszereltség: csupán egy számítógép/ okos telefon és egy gmail.com-os e-mail cím! A gmail.com-os cím fontos, mert a freemail és egyéb rendszerek sokszor nem fogadják be az küldött videos emaileket.

Az Órák aktuális és korábbi egyes anyagait is a webáruházamból tudja megrendelni. ( minden egyes korábbi Óra anyagainak értékesítéséről még jövök információval)

A Jogi Nyilatkozat értelmében (e weblap ÁSZF fül) a videolinkeket TILOS továbbosztani, belinkelni Youtube csatornákra, Drive tárhelyekre és minden más tárhelyre és felületre!

*

A videokban a Keylonta Tudományt, az Ember-Fénytest tudását és a titokzatos, az emberiség történelmén átívelő ún. KDT - lemezek tudásának egy részét IS átadom (és sok más hasznos és kellemes, értékes témában merülünk el!) az emberiség IGAZ történelméről, a földönkívüliek szerepéről az emberiség és a Föld életében, annak sok-sok vetületével, ÉS dr. Grigori Grabovoi munkásságát a globális katasztrófamegelőzés, az emberiség megmentése, a Lélek, a Tudat és a Szellem és a Világ, Isten és az Ember megismerése vonatkozásában. Érthetően, változatos és színes  módszerekkel a Tudatstruktúrád izgalmas fejlesztése érdekében.

Földönkívüliek típusai, élete, Tudatfejlesztés, Szellemi növekedés, az angyali világ és a földönkívüliek összefüggései, az ember sorsáról és fénytestrendszeréről, az emberi élet céljáról, Isten legnagyobb Álmáról az emberrel szemben és még ezeken belül és ezeken a témákon túl egy átfogó rálátást szeretnék adni Neked a világűrről, az élet misztériumáról, amelynek megfejtésére törekedni kell. 

Ha 6*20 Perc hallgatóm vagy, természetesen akkor is részt vehet az Órákon, a kettő tudásanyag még erősíti is egymást.

  

2024. Márciusi Csomag:

Márciusban egy különleges csomagot készítek: 

2* 1,5 óra

életmódról, táplálkozási szokásaimról, mit hogyan csinálok, életmódtanácsadás, szépségápolás, életképek, életvezetési tanácsok, nyílt kommentszekcióval, vagyis ezekhez a nem nyilvános videokhoz lehet kommentelni és ott válaszolok esetleges kérdéseitekre. 2024. április végéig lehetséges kérdezni a video alatti kommentszekcióban, kizárólag a Megrendelők részére. (ezt nyilvánosan nem fogja senki látni)

Tehát 2* 1,5 óra anyag + 1,5 órás Csodás Jövő program lesz (téma márciusban: közlekedés és társadalom a Plejádi bolygókon és a Közeljövő Földjén, Belső Földben is. ) csak márciusban, ez 4,5 óra anyag, a Csodás Jövő Programhoz A4-es online 2 oldal új írásom. 

A Csodás Jövő program 1,5 órás videoja alatt is lehet kérdezni, a márciusi témához.

Ára: 8.000 Ft


A webáruházamban az "órák" fülön fogod megtalálni és a Csodás Jövő fülön is.

Az aktuális és a korábbi "Órák" anyagokat IS a webáruházamból tudja megrendelni: