"Órák"

4 óra MP4 előadásanyag/HÓ

Felkészítés egy Új Korra.


Kedves Megrendelőm!

Kérlek, alaposan olvasd végig ezt a tájékoztatót, a lap aljáig!  


A csomag csak egyben érvényes. A 4 órát nem lehet külön-külön megvásárolni.
Minden hónapban új tematika!

Az oktatási csomagok visszamenőleg is megvásárolhatók, a webáruházban feltüntetett tételek vonatkozásában. (Az összes, legkorábbi, régebbi Órák értékesítéséről még jövök információkkal hamarosan!) 

Az Órák nem élő közvetítés! 

A tananyagot A YouTube rendszerében NEM nyilvános videoként vagy a Google Drive rendszerében (ez is egy videomegosztó tárhely) küldöm el az e-mail címedre.

Az "Órák" havi modulcsomagot kizárólag a webáruházban lehet megrendelni. (emailben nem). Az utalás is csak a webáruházi megrendelés leadásával együtt érvényes!

A Google Drive-on és a YouTube-on a tananyag  fél évig biztosan fent van és ezen időtartam alatt bármikor, bármennyiszer visszanézhető! 

Az aktuális havi tananyag 4 db 50-60 perces felvett órából áll, amelyeket aktuális hónap során küldök ki számodra, nem meghatározott napokon. (a videok aktuális hónap folyamán készülnek el, nem előre)

Amennyiben a megrendelt videolinkeket a fent megjelölt idősávon belül nem kapnád meg az email címedre, kérem, ellenőrizd le a spam és a frissítések mappáidban is! Köszönöm.

Ez az oktatási forma lehetővé teszi a modern, gyors, áttekinthető, egyszerű és emészthető tanulást és előrehaladást a tudatfejlesztésedben.

Technikai felszereltség: csupán egy számítógép/ okos telefon és egy gmail.com-os e-mail cím! A gmail.com-os cím fontos, mert a freemail és egyéb rendszerek sokszor nem fogadják be az küldött videos emaileket.

Az Órák aktuális és korábbi egyes anyagait is a webáruházamból tudod megrendelni. ( minden egyes korábbi Óra anyagainak értékesítéséről még jövök információval)

A Jogi Nyilatkozat értelmében (e weblap ÁSZF fül) a videolinkeket TILOS továbbosztani, belinkelni Youtube csatornákra, Drive tárhelyekre és minden más tárhelyre és felületre!

*

A videokban a Keylonta Tudományt, az Ember-Fénytest tudását és a titokzatos, az emberiség történelmén átívelő ún. KDT - lemezek tudásának egy részét IS átadom (és sok más hasznos és kellemes, értékes témában merülünk el!) az emberiség IGAZ történelméről, a földönkívüliek szerepéről az emberiség és a Föld életében, annak sok-sok vetületével, ÉS dr. Grigori Grabovoi munkásságát a globális katasztrófamegelőzés, az emberiség megmentése, a Lélek, a Tudat és a Szellem és a Világ, Isten és az Ember megismerése vonatkozásában. Érthetően, változatos és színes  módszerekkel a Tudatstruktúrád izgalmas fejlesztése érdekében.

Földönkívüliek típusai, élete, Tudatfejlesztés, Szellemi növekedés, az angyali világ és a földönkívüliek összefüggései, az ember sorsáról és fénytestrendszeréről, az emberi élet céljáról, Isten legnagyobb Álmáról az emberrel szemben és még ezeken belül és ezeken a témákon túl egy átfogó rálátást szeretnék adni Neked a világűrről, az élet misztériumáról, amelynek megfejtésére törekedni kell. 

Ha 6*20 Perc hallgatóm vagy, természetesen akkor is részt vehetsz az Órákon, a kettő tudásanyag még erősíti is egymást.

   2022. ÁPRILIS:

1. A BUCSECS-Hegység titka részletesen, igaz szívvel:

A Felfedezés történeti és heroikus háttere, Cesar Bred története, Radu Cinamar igazmondása és a szereplők, a környezet bemutatása. Peter Moon és Charles Dudas barátom és könyvem fordítójának (eltávozott 2021.01.01-én) kapcsolódása, szinkronicitás az én életemben is

/"Az Erdélyi Napfelkelte" című könyv feldolgozása, fordítottam angol nyelvből, szóban mesélem/


2. A BUCSECS-Hegység titka részletesen, igaz szívvel:
Cesar Bred története gyerekkorától; miért fontos ő a történetben?
Peter Moon kapcsolódása ehhez az egészhez és a Montauk- projectről ismét.

A román titkosszolgálat spirituális és okkult részlegei és a spirituális tanítók kapcsolata. 

Különleges képességű emberek a Földön.


3. dr. Grigori Grabovoi: A szövethelyreállítás irányítása jövő időben ( Magyarországon még nem kiadott anyag!)   1. rész

Pleja fordíttatta anyanyelvi orosz-magyar műfordítóval!


4. dr. Grigori Grabovoi: A szövethelyreállítás irányítása jövő időben ( Magyarországon még nem kiadott anyag!) 2. rész

Pleja fordíttatta anyanyelvi orosz-magyar műfordítóval!Az aktuális és a korábbi "Órák" anyagokat IS a webáruházamból tudod megrendelni: