"6 * 20 Perc"

6 modulból álló oktatási forma


Kedves Megrendelőm, Olvasóm!


A csomag csak egyben érvényes. Az egyes modulokat  nem lehet külön-külön megvásárolni.
Minden hónapban új tematika!
Az oktatási csomagok visszamenőleg is  megvásárolhatók, a webáruházban feltüntetett tételek vonatkozásában.
Kérlek, alaposan olvasd végig ezt a tájékoztatót, a lap aljáig!

A tananyagot A YouTube rendszerében NEM nyilvános videoként vagy a Google Drive rendszerében (ez is egy videomegosztó tárhely) érkezik meg  az e-mail címedre. 
A 6*20 Perc havi modulcsomagot kizárólag a webáruházban lehet megrendelni. (emailben nem). Az utalás  csak a webáruházi megrendelés leadásával együtt érvényes!
A Google Drive-on és a YouTube-on a tananyag maximum fél évig fent van és ezen időtartam alatt bármikor, bármennyiszer visszanézhető! 
A havi tananyag 6* 20 perces modulokból áll, amelyeket aktuális hónap során küldök ki számodra, nem meghatározott napokon, utalásodtól/ kifizetésedtől számítva általában kb. 4-5 napon belül. Kérem, hogy olvasd el az email címedre a megrendelés leadása után kiküldött no-reply emailt alaposan és végig! (különösen a videoküldés rendjéről)
 (A videok aktuális hónap folyamán készülnek el, nem előre.) 

Amennyiben a megrendelt videolinkeket a fent megjelölt idősávon belül nem kapnád meg az email címedre, kérem, ellenőrizd le a spam és a frissítések mappáidban is! Köszönöm.


A 6* 20 perces modul lehetővé teszi a modern, gyors, áttekinthető, egyszerű és emészthető tanulást és  előrehaladást a tudatfejlesztésedben.

Technikai felszereltség: csupán egy számítógép/ okos telefon és egy gmail.com-os e-mail cím! A gmail.com-os cím fontos, mert a freemail és egyéb rendszerek sokszor nem fogadják be az küldött videos emaileket.
Amennyiben a videokat nem tudnád megnyitni, várj vele 1 napot és utána jelezz csak nekem, köszönöm! 

A Jogi Nyilatkozat értelmében (weblap ÁSZF fül) a videolinkeket tilos továbbosztani, belinkelni Youtube csatornákra, Drive tárhelyekre és minden más tárhelyre és felületre!


2022. NOVEMBER


1. A DNS-re ható egészség-és örök élet- fiatalító számsoros meditációs-koncentrációs gyakorlatot végzünk dr. Grabovoi anyagából!

2. Grabovoi feltámasztási eset felolvasása- még sehol sem hangzott el

3. dr. Grabovoi Kozmoszról szóló tanításának rövid átadása-David Icke -kal egyezés: Emlékezz, ki vagy és mi ez az egész!

4. A fogregeneráció lényege és én hogyan csinálom? Mi lehet a rutin? Hogyan kezdj bele?

5. Szimultán életek, egyidejű inkarnációk, a Nagy Köröd beteljesítése

6. A karma és sors -asztrológia megmagyarázása, ill. az eseményirányítás rövid megmagyarázása. Fizetés módja

Előre utalás vagy élő programjaimon készpénzben.

A banki adatokat és egyéb részleteket a webáruházban történt megrendelés leadása után megkapod egy visszaigazoló email-ben!

A 6 modul/hó ára: 5.000 Ft


A korábbi csomagok témáinak (csak meghatározott hónapokra kapható jelenleg visszamenőleg!) megtekintéséhez és rendeléshez kattints az alábbi Webáruház gombra: