"6 * 20 Perc": 6 modulból álló oktatási formaKedves Megrendelőm, Olvasóm!


A csomag csak egyben érvényes. Az egyes modulokat  nem lehet külön-külön megvásárolni. Minden hónapban új tematika! Az oktatási csomagok visszamenőleg is  megvásárolhatók, a webáruházban feltüntetett tételek vonatkozásában. Kérlek, alaposan olvasd végig ezt a tájékoztatót, a lap aljáig! Amennyiben a megrendelt videolinkeket a fent megjelölt idősávon belül nem kapnád meg az email címedre, kérem, ellenőrizd le a spam és a frissítések mappáidban is! Köszönöm. 


 


Fizetés módja: Előre utalás vagy élő programjaimon készpénzben. A banki adatokat és egyéb részleteket a webáruházban történt megrendelés leadása után megkapod egy visszaigazoló email-ben! A 6 modul/hó ára: 5.000 Ft. A korábbi csomagok témáinak (csak meghatározott hónapokra kapható jelenleg visszamenőleg!) megtekintéséhez és rendeléshez kattints az oldal alján található Webáruház gombra: 


2023. ÁPRILIS:
1. Grigori Grabovoi: A világ alapvető felépítése című anyag feldolgozása

2. Bemutatom Radu Cinamar "Erdélyi Napfelkelte"  című könyvének tartalmát egyelőre nagyon dióhéjban. (én fordítottam angolból)

3. Bemutatom Radu Cinamar  "Erdélyi Holdkelte" című könyvének tartalmát egyelőre nagyon dióhéjban. (én fordítottam angolból)

4. Ki az a Cesar Bred, aki a Radu Cinemar könyvek kiemelkedően fontos szereplője? Mi az ő története?
5. Miért igaz a Bucsecsi rejtély és milyen gondolkodásra és hozzáállásra van szükség a titok megismeréséhez?
6. Grabovoi feltámasztás gyakorlat együtt.