Élő Gyakorló/Klub/Előadás Bécsben/Ausztriában/Svájcban

Ide írhatsz...

Kedves Olvasóm!

Mint ahogy azt már kb. fél- 1 éve pedzegetem, készülök kiutazni Ausztriába és/vagy Svájcba -az országokba, amit igencsak szeretek, mert gyönyörűek!- foglalkozást tartani. (más német nyelvterületek is a gondolataimban vannak).

Az alábbi űrlap egy ELŐŰRLAP, AMI ARRA SZOLGÁL, HOGY FELMÉRJEM AZ IGÉNYEKET,  MELYIK ORSZÁGBAN ÉS VÁROSBAN SZERETNÉTEK, HOGY ELMENJEK ÉS TARTSAK NAGYELŐADÁST/OKTATÁST VAGY KLUBOT.

Elsősorban kint élő magyaroknak szól ez a lehetőség vagy azoknak, akik értenek magyarul. 

Nem kizárt viszont az sem, hogy a német nyelv is bekapcsolódik a programba.

Őszintén megmondom, hogy odakint kisebb vagy nagyobb létszámú előadással egybekötött klubfoglalkozást/gyakorlót tartanék a legszívesebben és nem oktatást. A részvételi díj is kedvezőbb és a program is kötetlenebb és közvetlenebb, beszélgetősebbé válik így! 

Akit érdekel ez a lehetőség, kérem, mindenképp töltse ki az ELŐŰRLAPOT. Ez nekem egyelőre egy felmérés.

Első körben Bécsre gondoltam, de ez még változhat. A program jellege pedig első körben egy nagyobb létszámú előadás lenne, ami után van lehetőség kérdezni tőlem és egyfajta BESZÉLGETŐS ESTTÉ/DÉLUTÁNNÁ ALAKUL.

Nyitott vagyok arra is, hogy valaki házában (amennyiben az tágas, nagy és képes legalább 30 főt befogadni) tartsuk meg Bécsben vagy más nagyvárosban. (amit érinteni tudok közlekedési eszközzel).

Amennyiben szükséges, ugyanúgy, mint itthon, termet bérelek.

Itt találod/találja az űrlapot alul; (az üzenet részbe írja be az országot/várost is megjelölhet)

Köszönöm! :)

Szeretettel:

Pleja


ELŐŰRLAP: