PLEJA      


ÜDVÖZÖLLEK!

Pleja vagyok. A Plejádi Csillagrendszerből érkeztem és a Plejád Tudatossági Mintázatot hoztam magammal. Emlékeim élők. Tudatfejlesztő író, előadó és oktató vagyok. Én magam is felébredtem a Földön, bár mindig is más véleményt alkottam a világ dolgairól, mint a nagy átlag.

Az ember lélek-tudat-szellem és test komplexumával, az univerzummal, a Teremtéssel, földöntúli és földönkívüli kultúrákkal és civilizációkkal, angyali létformákkal,  fényes csillagflottákkal foglalkozom. Oktatok, ismeretterjesztést végzek ezekben a mindent felölelő témákban.

Eddigi könyveim a Kirykion-avagy Űrfabula világhajnal idején, ill. az Utazás a Koronghoz és az Üzenet a Kozmoszból- Lelked ereje, ill. a Galaktikus Történelem könyvek és a Tűzkristályház c. füzet és a legújabb, ami 2023. szeptemberében jön ki magánkiadásomban, a Fénycsomagok.

Hamarosan elkészül és  2023. szeptemberében rendelhető lesz vadiúj könyvem, a Fénycsomagok-a fotonkorszak emberéért c. írás-és versgyűjteményem.

Tudat-és Lélekfejlesztő technológiákat oktatok;  a Keylonta Ismeretekről és dr. Grigori Grabovoi hazai hivatalos oktatójaként dr. Grabovoi tananyagának oktatójaként bővítem az emberek tudásanyagát.

GRIGORI GRABOVOI ®

ONLINE OKTATÁSOMON ("Órák" és "6*20 Perc") találkozhatsz az általam tanított ismeretanyagokkal, illetve néha tartok előadást Budapesten, a Lurdy Házban. 

ÉLŐ OKTATÁSOMON a Vendel Konferenciaközpontban és a reptéri Ibis Styles Hotelben, Budapesten találkozhatunk, 4-5 órás képzés keretein belül.

Webáruházamban szemezgethetsz megrendelhető előadásaim, korábbi Óráim és 6*20 Perces tananyagok közül, ill. a könyveim is itt rendelhetők meg.

Az élő előadásokra és az élő oktatásokra pedig a megfelelő weblapfül jelentkezési űrlapján tudsz jelentkezni.

Hírlevelemre ezen weboldal Kapcsolat fülén lévő  űrlapon tudsz jelentkezni!


Szeretettel: Pleja


********


Teljesen átlagos gyerekkor, kamaszkor és fiatal felnőtt életet éltem. És mégsem. A környezetem mindig némi furcsálkodással kezelte érdeklődési körömet, megjegyzéseimet, teljes világlátásomat és életfelfogásomat. Egy gimnázium elvégzése után a Budapesti Gazdasági Főiskolán folytattam tanulmányaimat, jóllehet kiskoromtól vonzott a gyógyítás és az oktatás, de úgy hozta az élet (és a saját magam által Fent megtervezett céljaim), hogy nem az orvosi egyetemet végeztem el. Gyerekként is éreztem, hogy nem teljesen ez az álmom, ill. már akkor is elég jól átláttam a fennálló helyzetet Magyarországon és a világon. Nem értettem, hogyan lehet kihagyni a receptfelírásoknál a LÉLEK bajára adott "gyógyszereket", nem értettem, másoknak miért nem természetes az, hogy túllássunk a Föld atmoszféráján és folytathatnám a sort.

Valami csodálatos, megmagyarázhatatlan érzés és vonzódás volt bennem a világűr, a kozmosz titkai felé, éreztem, közöm van hozzá, mégpedig igen erősen. Szomorúan vettem tudomásul, hogy a környezetemben, iskolák diáktársaiban, sehol sem találtam beszélgetőpartnert mindezekhez a témákhoz és mindig csak legyintettek rám, ha épp a galaxisokról kezdtem el mesélni..... Hoppá! Gondoltam, van itt valami, ez valahogy nem nagyon természetes dolog, hogy az emberek nem, vagy csak alig kutatják, miért vagyunk itt, mi az élet értelme, hogy vannak-e csillagtársaink, felsőbb szférák...... Tehát a feledésfátylamat elég vékonyra hagytam leszületésem előtt, hogy jól emlékezzem arra, hogy valahogy más vagyok, de elég vastagra ahhoz, hogy ne legyen túl nehéz itt a földi élet, hogy ne fájjon a szívem annyira, amiért egy ezerévekkel fejlettebb civilizációt hagytam hátra, hogy itt segíthessek. A Kapcsolat c. film számomra mérföldkő volt, tudtam, éreztem, nekem is szól, azt üzente: "Ne félj, itt vagyunk, emlékezz, nagyon szeretünk!" 

2012. 12.21- én sorsfordító esemény történt velem (nem viccelek, pont ezen a napon). Kezembe kaptam egy különleges eseménysorozatot elindító levelet. Többé már nem voltam ugyanaz, mint annak előtte. Megkaptam a felébresztő mechanizmusomat, "menetlevelet" a Plejádok világaiba. Tudom nehéz megérteni annak, aki ilyet nem élt át vagy még nem élt át.  Feladatom, küldetésem, hogy segítsek az embereknek felismerni saját képességeiket, megismertetni őket az Univerzum (multiverzum) szépségeivel, működési mechanizmusaival és a legkülönfélébb földönkívüli fajokkal, elsősorban a barátságos fajokkal (plejádiak, szíriusziak, arkturusziak, tau-cetik stb.), akik telve vannak segítőszándékkal az emberiség felé!

Könyveimmel hiszem, hogy segítek utat mutatni Neked is.  Csodálatos lényekkel, szereplőkkel találkozhatsz könyvem lapjain át s a valóságban is...
VÁRLAK SZERETETTEL  KÖNYVEIM LAPJAIRA, E-OKTATÁSOMRA, ÉLŐ OKTATÁSOMRA ÉS  ELŐADÁSAIMRA IS!


SZERETETTEL:


PLEJA