Élő Oktatás Székesfehérváron!

Ide írhatsz...

Betelt! A jelentkezési űrlapot levettem. Lesz még lehetőség, kérlek iratkozz fel és figyeld rendszeresen hírleveleimet!


Örömmel jelentem, hogy 2023. 06.16-án pénteken, 13:00-18:00 óra időtartamban Pleja- Grigori Grabovoi hivatalos licence oktató- élő oktatást tart Székesfehérváron, az Árpád Fürdő rendezvénytermében!

Téma: dr. Grigori Grabovoi Információs tudásszintek című anyagának feldolgozása érthetően.+ Grigori Grabovoi Feltámasztással kapcsolatos anyaga kisebb részben képezi ezen a napon az oktatás anyagát

Grogori Grabovoi Információs tudásszintek című anyaga a daganatos betegségekkel és más súlyos betegségekkel szembeni védelemről szól.

Hogyan tudunk védelmet szerezni a mindennapokban a rák információs szintű támadási lehetőségeitől? 

Miért fontos az emberiség régmúltjával és saját múltunkkal is tisztában lenni?

Hogy néznek ki a fizikai testünk körüli finomszerkezetű objektumok, amelyek felvérteznek minket erős pszichikai és energetikai, ill. legfőképpen INFORMÁCIÓ VÉDELEMMEL?

A Feltámasztással kapcsolatos anyag Grigori Grabovoi ez irányú könyve alapján feltámasztás gyakorlatok és elméleti összefoglaló lesz.


A program egy oktatás, ami részben előadás, részben interaktív KÉRDEZZ-FELELEK ETAPOKBÓL ÉS SOK GYAKORLATBÓL ÁLL!


Időpont: 2023.június 16. 

13:00-18:00. (plusz 20 perc 18:20ig elképzelhető) (érkezés feltétlenül: 12:30-ra)

Helyszín: Székesfehérvár, Árpád Fürdő,

8000 Székesfehérvár, Kossuth L. u. 12.

Részvételi díj az 5 órás oktatásra: 12 000 Ft/fő

Gránit Bank, 12100011-17933218, Kalmár Melinda névre kérem utalni. Az előreutalás preferált, csak azok fizessenek készpénzben, akik máshogy nem tudják megoldani! Köszönöm. 

Maximális létszám ezen a napon: 50 fő


A jelentkezés és bármilyen kérdés Pleján keresztül történik, kérdés esetén a plejacm111@gmail.com címre írjanak, ne az Árpád Fürdőnek!


A helyszínről további képeket és információkat meg tud tekinteni:

https://www.fehervar-arpadfurdo.hu/szolgaltatasok/berelheto-termek/     weboldalon! ,ahol térképet is talál a helysízn megközelítéséhez!

Parkolás: A fürdőnek saját parkolója sajnos nincs, a Kossuth utcába pedig még behajtani is tilos! (Bár van kihelyezve parkolóóra, de akkor sem szabad!) 18 óra után és hétvégén a környék utcáiban lehet ingyenesen megállni autóval. Másik lehetőség a légvonalban 100, bejáratunktól 300 méterre lévő zárt, biztonságos parkolóház. Parkolási díj: 300 Ft/óra. Részletek: https://www.belvarosparkolohaz.hu

Busz: Épületünk a buszpályaudvartól 400 méterre helyezkedik el, így gyalogosan kényelmesen megközelíthető.

Vonat: Vonattal érkezők a vasútállomástól a 33-as és a 35-ös helyijáratos busszal tudják megközelíteni a Fürdőt, azok éppen az épület mögött állnak meg.


JELENTKEZNI KIZÁRÓLAG AZ ALÁBBI ŰRLAPON LEHET, A LÉTSZÁM BETÖLTÉSÉIG: aZ "ÜZENET" FÜLBE AZ ALÁBBI ŰRLAPON LEGYEN SZÍVES BEÍRNI, HOGY "06.16."