ENNEK AZ ÉLŐ OKTATÁS oldalnak LETT/LESZ TÖBB ALOLDALA ATTÓL FÜGGŐEN, MELYIK VÁROSBAN TARTOM A PROGRAMOT! A BUDAPESTI PROGRAMOK EZEN A FÜLÖN MARADNAK!


2024.07. 19-i oktatásra betelt a hely, FIGYELD ITT A LEGKÖZELEBBI AUGUSZTUSIT, MERT LESZ!

max. 50 fős oktatás lesz 

15:30-20:30-ig

a Budapest, IX. kerület, Vendel Irodaházban!

Téma: 

Frissen, Amerikából kapott anyagokkal kiegészülve;

A túléléshez és felemelkedéshez, ill. tudattágításhoz szükséges tananyagok Ashayana Deane anyagaiból válogatva: (több részes oktatás lesz)

Szabadság-Tanítások és a KDT-lemezek

Kathara: a Fény-és a Hangmezők Mindenségének Szent Tudománya

Az ember multidimenzionális felépítése

Indigo-Kristályrasszok

Gyakorlatok (3 db): 

(ahol szükséges, ábrákkal szemléltetve)

*Az EFFI-Prayer & LTR Power Grid, vagyis az Örök Első Intelligencia Mező-Ima & Nyelvi Sablon Újraprogramozás Elektromos Hálózata 

*A Diadalok Diadala EarthCync Technika 

* A Mahara-Pecsét új ábrája, ezt átismételjük, mi az a Mahara-pecsét

További ismeretek ábravetítésekkel:

* a Holografikus Univerzum Mintázata

*A Partiki szakaszolás, a manifesztáció harmonikusai & anyagsűrűség

* Kozmikus Struktúra

*A 15- dimenziós Időmátrix az 5 Harmonikus Univerzummal

* a 15-dimenzióskálán belüli frekvenciasávok & alfrekvenciasávok


Az anyag tömény, de csodálatos! Sok ábrával jövök.

Ez az oktatás megy tovább, tehát van folytatása. Persze később is be lehet csatlakozni. Azoknak, akik tényleg meg akarnak ismerkedni az eltitkolt igaz tudással.


Érkezés 15:15-re, előtte nem lehetséges a terembe lépni! Tart: max. 20:30-ig.


Érthetően, mesélősen, érdekesen. 

Részvételi díj: 13.000 Ft /fő

18 év alatt: 10.000 Ft/fő

Fizetés: előre utalással a Gránit Bank, 12100011-17933218 számra, Kalmár Melinda névre vagy KP-ben helyszínen.

 Banki közleményben: "2024.07.19. + TELJES név. "  

Helyszín: 

IX. kerület, Budapest, Vendel Ház. Vendel u. 11., IV. emelet, nagyterem.


JELENTKEZÉS AZ ALÁBBI ŰRLAPPAL: 

(AZ ŰRLAPRA ÍRD BE, HOGY "07.19")

A jelentkezés után közvetlenül nem érkezik megerősítő email, hanem pár nappal jelentkezése után küldök egy emailt.
Innen lefelé az információk a reptéri oktatásra vonatkoznak, a Vendel Házasaknál ezt kérem nem figyelembe venni:

Hogyan jut ki könnyedén a reptérre? Az alábbi gomb alatt megtalálja a Neked/Önnek megfelelő utazási formát:

Parkolás a hotel parkolójában is lehetséges, szabad kapacitás függvényében, melynek díja:

HUF 5 250.-/ auto / nap szabad kapacitás függvényében, 

Közeli parkoló még– Terminal Parking (a reptér terminál parkolója), katt ide:

A parkolójegyet Ön a recepción tudja érvényesíteni és fizetni.

További tudnivalók az Ibis Styles Hotelről:

MELLETTÜNK:

Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér: 0.1 km
Aeropark Budapest (Repülőtéri Múzeum) : 0.9 km
Market Central (bevásárlóközpont és étkezde): 2.8 km

EGY KICSIT TÁVOLABB

KöKi (bevásárlóközpont, M3 metró): 12 km
HUNGEXPO: 20 km

MIVEL HOTELRŐL VAN SZÓ, HA KÜLFÖLDRŐL ÉRKEZIK  REPÜLŐGÉPPEL, RÖGTÖN HELYBEN TALÁLJA A SZÁLLÁSLEHETŐSÉGET IS! EZÜGYBEN ÉRDEKLŐDJÖN A HOTEL RECEPCIÓJÁNAK TELEFONJÁN ÉS FOGLALJA LE A SZOBÁJÁT!ÉRDEKES TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:


Az emberi/fényemberi teremtői tudat fejlesztése, irányítói tisztánlátás/belső képernyő fejlesztése,  indigóemberek és fényküldöttek küldetése, a világegyetem és az űr szerkezete, a világ felépítése,  örök ifjúság, örök élet, agyféltekefejlesztő gyakorlatok, tudat-és lélekstruktúrafejlesztés, Felsőénhez kapcsolódás elősegítése, kapcsolatfelvétel plejádiakkal, angyali lényekkel, tündérbirodalmakkal és a Teremtővel. Földönkívüli dimenzióismeretek, szakrális geometria, az emberi fénytest és csakrarendszer sokkal mélyebb megismerése, Zéta és Angyaltervek, titkos űrprogramok, elmekontroll, Idegen fajok beavatkozásai, érzelemtestek, hologramok, megoldási lehetőségek és sok minden más...
*


A Keylonta Morfogenetikai Tudomány- az egész Univerzumhoz és az Emberhez kapcsolódó hatalmas ismeretanyag....


Mi ez az egész tudatváltás, amiben benne vagyunk? Hogyan fogj hozzá? Miért kell hozzáfogni? 
Mit tehetsz önmagadért pár percben nap mint nap?
Mi a tudat? Mi a lélek? Mi a szellem? Hogyan dolgozz ezekkel a princípiumokkal? 
Milyen a világegyetem felépítése?
A lélek szerkezete
A tudat szerkezete
Mit jelent a szellemi munka?
Miért köze van a meséknek a túlvilághoz? Mi köze van a meséknek a finomszerkezetű világokhoz?
Miért fontos a népi motívumkincs?
Miért oly fontos, hogy az öröm kapjon mindig szerepet az életünkben és győzedelmeskedjen a szomorúság felett? Mi köze van mindennek az emberi DNS-hez és a tündérekhez?
Milyen bolygók vannak a Plejádok csillagrendszerben? Ezeken a bolygókon milyen élet van? 
Milyen más szeretetteli bolygók léteznek még, akik szeretnék tanításukat átadni Neked?
Mire tanítanak minket a plejádiak sokféle nemzetségei?
Hogyan tudod életed álmait megvalósítani?
Miről szól az örök élet és a feltámasztás? 
Hogyan érhetjük a teljes egészséget és az örök fiatalságot, ill. az egy testben élést hosszú ideig?
Hogyan gyógyíthatjuk meg saját testünket, lelkünket és hogyan jár együtt ez a tudatszerkezet és az agy és a lélekszerkezet fejlődésével?
Mi az a feltámadás és feltámasztás? Hogyan lehetséges mindez?
Hogyan lépj túl dolgokon, amelyek már nem szolgálnak téged?
Milyen gyakorlatok várnak nálam az egész szervezet regenerálásának elsajátításához?
Emlékezés és látogatások Hüperboreára, Atlantiszra, Egyiptomba, az ősmagyarságba, Lemúriára, Thuléra, Avalonra. Emlékezés más bolygókra és Napokra.
Szabad energia használata, ősi építkezési formák, kertek ...


Vélemények:


"Drága Pleja! Hálás köszönet a szombati együttlétért, tanításaidért! Sok helyen megfordultam már, sok kiváló tanítótól kaptam muníciót az útra és folyamatosan kapok is, mióta nem csak földi kérdéseim vannak a létezésről. De valahogy Veled, Nálad, Általad, kisugárzásodban, aurádban, energiameződben, tisztaságodban, szépségedben, tudásodban, harmonikus nyugalmadban, szeretetáradásodban olyan mély bizonyosság sugárzott, sugárzik felém, felénk, ami ritka nagy kincs az útkeresők, de talán mindenki más életében is, akivel találkozhatsz! Valahogy érzem és tudom is, hogy ősi tiszta forrásból, magasabb dimenziók áldásos támogatásából táplálkozol, táplálkozhatunk mindahányan, akik találkoztunk és találkozni fognak majd Veled. És valahogy olyan egyszerűnek is hat így az ébredés. Igaz, a külső-belső önmunkát nem lehet megspórolni sohasem. De az iránymutatásaid, a gyakorlataid, az "otthonosságod" olyan tapasztalati forrásból táplálkoznak, amik nem hagynak kétségeket számomra, mert elképesztően hitelesek. Talán azért is, mert nem "külsősként" éltem meg a szombati tanítási napot (sem). Asthar és a plejádiak közössége és küldetése itt, a Földön, a közelünkben egyáltalán nem hat idegenül nekem. Végtelen béke, otthonosság és a szeretet érzése sugárzik belém Általuk, Általad. Köszönet és Hála Mindenért, Pleja! Folytasd, szükség van rá, Rád! Áldás!" (Szidiropulosz Zsuzsanna)


"Sziasztok a 04.21-i Workshop egy olyan csoport foglalkozás volt, ahol számomra egyértelmű volt , hogy a meghívott Plejádi erők végig segítik a csoportfoglalkozást . Pleja minden résztvevőnek útmutatást adott ahhoz, mi lenne számára a megfelelő lépés életének fejlődéséhez. Mindezt személyre szabottan kaptuk meg a fentiektől. Emellett testgyakorlatokat végeztünk, melyek a rezgésszint emelkedéséhez szükségesek és tisztító hatásúak. Az Égiek által megadott szimbólumokat is kaptunk, melyek segítenek a mindennapi életben és hasznos információk a fény útján járóknak az aranykorban .Köszönöm ezt a napot :)" (Illés Péter)


"Kedves Melinda! Csak gratulálni tudok a 04.21.-ei workshop-odhoz, amin sikerült végre személyesen is találkoznunk! Elragadó a természetességed és a nem cicomázott és egyveleggé gyúrt tudásod, mint általában az előadóknál lenni szokott! Külön területet képviselsz, amit érződik, hogy saját tapasztalat is alátámaszt és teljesen kielégíti a témáról érdeklődők igényeit! Sőt, még túl tömény is számukra! Nyitott és érdek nélküli a segíteni akarásod, ami szintén ritkaság a mai világban. További eredményes működést kívánok, mert a téma már egyre nagyobb tömeget érint! Sok sikert! Gratula!" (Kovács Levente Miklós)


"A hasonló érdeklődésű és szándékú emberek ha találkoznak,akkor eleve jól érzik magukat. Ehhez még az a plusz érték társult,hogy segítséget kaptunk közelebb kerülni valódi Énünkhöz. Köszönjük!" (Potyondi László)


"Jó helyen voltunk, jó közösségben, és jó időzítéssel. Köszönjük Pleja, hogy felkészítesz a Nagy Útra!" (Potyondi Katalin)


"Nagyon jól éreztem magam a májusi Plejádi Tudatosság Tanfolyamon. Nyugodt körülmények között átadott, szokatlan információk sokasága, mozgásban tartják az elmét és a lelket, valószínűleg tartósan. Rendkívül kiegyensúlyozott előadásaid, beszélgetések, megbízható élményt nyújtottak számomra. Nagyon szépen köszönöm és várom a következő folytatást. Az élményem nagy, galaktikus utazásodra, (Utazás a Koronghoz című könyved) pedig nincs fogalom, hogy milyen óriási dolognak érzékelem, én, mint a teremtés "apródjainak" többségéhez tartozó ember. Azt gondolom, máris változtam. Mégsem kell beleállni a halandóságba? Nagyon jó lenne. Ez utóbbi információt jól elraktároztam." (Jókai Kornél)
 
 Én a Plejádokból jöttem. A Plejádokbeliek nagyon fontos szereplők voltak mindig is az emberiség evolúciójának alakításában. A Plejádok csillagrendszer a Bika (Taurus) csillagképben található nyílt csillaghalmaz, amelynek hét fő csillaga mellett sok kisebb csillag kering, körülöttük pedig olyan bolygóvilágok, ahol értelmes, érző életformák élnek, az emberhez hasonlók, ill. angyali jellegűek. Ezek a fényvilágok különböző dimenzióban élik életüket, de minimum a 4. dimenzió szintjén és jellemzően az 5. dimenzióban. Az emberiség a Földön a 3. dimenzióban él, tudatilag azonban már kezdünk átfolyni az ötödikbe, amit az anyag változása is követni fog. Ez a folyamat már beindult..  


Mindenkinek Szívből ajánlom oktatásomat, klubgyakorlóimat, aki: 

* SZERETNE MAGASABB TUDATOSSÁGRA SZERT TENNI

*AKI SZERETNÉ MEGISMERNI JOBBAN  AZ ŐT KÖRBEVEVŐ KOZMOSZT

*AKI FIATALODNI ÉS VITALIZÁLÓDNI SZERETNE

* AKI SZERETNÉ A MEGKAPOTT SPIRITUÁLIS TUDÁSÁT INTEGRÁLNI, MEGEMÉSZTENI ANÉLKÜL, HOGY "ELÉGNE, KIÉGNE" A FOLYAMATBAN

* AKI SZERETNÉ JOBBAN MEGISMERNI AZ ÉLETÉT, MIÉRT VAN ITT, MI A CÉLJA ÉS KÉRDÉSEI VANNAK AZ UNIVERZUMRÓL

*AKI ÚGY ÉRZI, NEM ÉRTI MEG SENKI ÉS VÉGIGKÍSÉRTE ÉLETÉT A MÁSSÁGÉRZÉS

* AKI SZERETNÉ FEJLESZTENI A TELJES KÖRŰ ÉRZÉKELÉSI KÉPESSÉGEIT, ÚGY, MINT TISZTÁNLÁTÁS, TISZTÁN HALLÁS, INTUÍCIÓ, TISZTÁN ÉRZÉKELÉS

*AKINEK VOLT "UFO" ÉLMÉNYE ÉS ÚGY ÉRZI, NEM MONDHATJA EL SENKINEK, NEM ELEMEZHETI SENKIVEL

*AKI ÚGY ÉRZI, MÁSIK BOLYGÓRÓL JÖTT ÉS NETÁN MÉG FÖLDÖNKÍVÜLIEKKEL IS TALÁLKOZOTT (AKI SZERETNE KAPCSOLATOT LÉTESÍTENI FÖLDÖNKÍVÜLIEKKEL, AZ ANGYALI VILÁGGAL)


További ismeretek:

Szeretnéd az agyadat jobban kihasználni, mint 5-10%? Tudtad, hogy az emberek nagy része csak ekkora mértékben használja az agyát? Úgy érzed, több is van a világon, mint amit eddig megismertél? Ébredeznek megmagyarázhatatlan képességeid, amelyeket szeretnél jobban kihasználni és megismerni, mire valók? Szeretnéd, ha kifejlődne benned a belső látás képernyője az orosz bioinformációs technikák és a Plejádokbeliek technikáinak segítségével? Szeretnéd megtanulni irányítani a jövődet, a sorsodat, az életed eseményeit? Szeretnél olyan módszert tanulni, amelyet otthon is tudsz magadon alkalmazni és tudatosságodat, szellemi képességeidet fejleszti? Szeretnél egy varázslatos új világba csöppenni, ahol valóban léteznek angyalok, tündérek a virágok körül és láthatóvá válik az eddig láthatatlan? Szeretnéd megismerni az emberiség múltját, hogy irányíthasd a jelened és a jövőt? Szeretnél az emberiség és a bolygó múltjáról tanulni?
A gyakorlatok, gyakorlatsorok és az előadások is  magas szintű plejádi és máshonnan származó, de univerzális kozmikus tudományt integrálnak magukba, de "idelenn" a 3. denzitásban (dimenzió) minden gyakorlat érthető, (érthetően adom át) a mindennapokba beépíthető és nem igényel semmiféle előképzettséget.
 A Felsőéneddel való kapcsolódás a legfontosabb, hiszen amennyiben ez sikerül, az életed megváltozik. Ezt nevezhetjük részben a Szentlélek meghívásának/bekötésének is.
A Plejádi Fénytechnikák sokrétűek és az elmúlt évtizedekben változtak is. Olyan anyagra van szükség, amelyet az emberek a mindennapokba be tudnak építeni, gyorsabban és hatékonyan segít a problémák megoldásában és a tudatosodásban.

A Bioinformációs Technika alapja az, hogy minden eseményt, betegséget és jelenséget információs objektumnak tekintve azt különböző összpontosítási gyakorlatokkal, meditációkkal, a tudat, a szellem és a lélek Szentháromságát munkára fogva lehetséges megváltoztatni, alakítani. A bioinformációs technológiák része a jövő-és eseményirányítás is, ahol megtanuljuk, hogyan lehet a sorsunk eseményeit biztonságosan irányítani, nem elveszve életünk hányatott tengerén! Ez egy hatalmas ismeretanyag, amelynek része a DNS gyógyítása is, az ember saját magának, lélek- szellem és tudatkomplexumának minél mélyebb megismerése, tapasztalatok szerzése önmagáról és a világról! Izgalmas, csodálatos utazásban lesz részünk!
Számtalan ADÁS fut a világegyetem fantasztikus ADÓ-VEVŐ CSATORNÁIN ÉS VILÁGNYELVÉN... EZ EGY OKTATÁSI MÓDOZAT AZ ÖNGYÓGYÍTÁSRA, OKOSODÁSRA, az ISTEN MEGISMERÉSÉRE, amelyet MAGA ISTEN ÉS egy rendkívül magas érzelmi és értelmi színvonalon élő intelligencia nyújt át a legnagyobb szeretettel és segítőkészséggel nekünk.

Oktatásomon most előtérbe kerülnek a Keylonta Nyelvvel, Telepátiával, a Földönkívüli Intelligenciával és Kommunikációval kapcsolatos ismeretek, ill. bioinformációs technikákat is alkalmazok, teljes összhangban a plejádi tudással, hiszen ezek a módszerek is ősiek és a kozmoszból érkeznek, sok esetben a Plejádokbeliektől és magától Istentől természetesen.. Mindenkinek ajánlom, aki szeretné világlátását a megfelelő, isteni irányba elmozdítani, aki szeretne kulcsot találni összes problémája megoldásához, aki a belső látás képességét szeretné kifejleszteni, szeretne más világokba belátni és aki úgy érzi, felkészült minderre.