Könyveim

ÚJ KÖNYVEM, A GALAKTIKUS TÖRTÉNELEM IMÁR KAPHATÓ A WEBÁRUHÁZBÓL!

TOVÁBBI KÖNYVEIM: 

(Az Üzenet a Kozmoszból és az Utazás a Koronghoz c. könyvek 2022. februárjában lesznek újra rendelhetők!)

"Ez nem egy szokványos kisregény. Írtam egy világról, egy új hajnal idején. Más lehet az üzenet neked, mint nekem. Olvaszd magadba, amit a lelked kíván, egy szó is elég lehet a nagy Életfán. A betűkbe szőttem a lényeget, a ruha néha nem is olyan lényeges.

Űrfabula: mit jelent ez? Tanmese a kozmosz fátylából, bolygók derengő útjáról? Így is nézheted, de szíved egyetlen rezdülésében ott vannak  galaxisrendszerek. Semmit se gondolj túl, néha csak érezz, ha kell, vedd elő többször, válaszolj és kérdezz. Magadnak. Néhány kérdésedre kaptam választ. Hiszem, hogy segít kilátni az ablakon túlra, a csillagfényes messzi távolba.
Csillagközi összefoglalót tartasz a kezedben, előhírnöke ez mindannak, amit még lapra vetek a jövődben."

"Te ringatózhatsz a csónakodban, de én nem tehetem meg?

Harangozni és hárfázni kezdett bennem. Gyöngyöző, egészen leleményes. Tiszta. Fenséges. Gyönyörű és tehetséges muzsikus Ő. Egy kicsit jobban értettem már annál, mint amikor ezredévek múltán az imént újra megpillantottam.

Ami látszólag különálló tőlem, úgy gondolod, hogy valóban külön létezik?

<Nem...>

Én vagyok az élet célja. Physis. A természet célja. Általam léteztek. Belőlem indultatok. Bennem is maradtok mindörökké. A Ház tervezője és nukleoszintézis rendezője is én vagyok."


KÖNYVRENDELÉS:

 

Kattints az alábbi gombra, amely a webáruházamhoz visz és pár egyszerű lépésben le tudod adni a megrendelésed. A POSTAKÖLTSÉGET megtalálod a webáruházamban!

Fontos! Utalásnál ne felejtsd el elutalni a postaköltséget, tekintetbe véve azt is, hogy 1-2 vagy 3-4 db könyvet rendelsz!

Fizetés módja: 

Banki átutalás vagy élő programjaimon készpénzben. A könyveket élő programjaimon viszont nem lehet átvenni, Postával szállíttatom ki.

A banki adatokat a megrendelés leadása után megkapod egy no-reply (automatikus), a megrendelésedet visszaigazoló email-ben!

Utánvét nem áll rendelkezésre.


VÉLEMÉNYGYŰJTŐ A KÖNYVEIMRŐL: 

"Kedves Pleja!!! Gratulálok az UTAZÁS A KORONGHOZ című könyvedhez. Lenyűgözően lebilincselő.
Igazi Kuriózum, az ÁSZOK ÁSZA!!! :-):-):-)
Köszönöm, hogy utazhattam Veled!!!:-):-):-)"
( Judit-Ayanda Galiotti)


"Bizonyosságot kaptam tőled, elhitetted velem, hogy utazásaid hitelesek, igazak, őszinték, ami ebben a világban álomkategória.

Tőled, mint fiatal női lélektől (?) ezt olvasni, azonosulni a tartalommal, szívet melengető élmény. Tudásod ezer fényév a javadra." (Jókai Kornél)


Könyvem, az UTAZÁS A KORONGHOZ részletei megjelentek a los angeles-i székhelyű Amerikai Magyar Hírlapban!  Az Amerikai Magyar Hírlap Kaliforniában nyomtatott verzióban kapható, a Föld más tájain élők elektronikusan olvashatják. A www.amhir.com oldalon rendelheted meg az újságot.