BANKVILÁG és INTERNET változásával kapcsolatban fontos információk

2021.02.26

Kedves Megrendelőm, Hallgatóm, Olvasóm!


Több helyről "hallgatózva" azt érzékelem, hogy  a most zajló világfolyamatok során a bankvilágban is változások várhatók. 

Szavaim és mások szavai sem  kőbe vésettek, ne így tekintsd. 

Lehetséges, hogy a változások a banki kifizetéseket, átutalásokat is érinteni fogják, sőt, nem lehet kizárni egy teljes bankösszeomlást, illetve azt sem, hogy az internet használatában fennakadások lehetnek. (szintén a félig jogos és félig kreált válság okán). Ez csupán egy óvatos előrejelzés, nem biztos, hogy bekövetkezik.


1.

BANKVÁLSÁG ESETÉN, SZÁMLÁK ÖSSZEOMLÁSA (nem vakcinázottak bankszámlájának esetleges megszüntetése ESETÉN). /Reméljük, nem lesz ilyen!/ :

Ez a tájékoztató főleg a  Megrendelőimnek szóló privát tájékoztatás; a bankszámlapénzek használata amennyiben korlátozottá válna vagy bármilyen változás állna be, ami miatt az utalás-átutalás-bankszámlaszámra történő fizetés nem lenne lehetséges, továbbra is használd a webáruházamat és a rendelés leadása után az e-mail címedre kapott no-reply emailt alaposan olvasd el, mert a benne lévő információkkal foglak tájékoztatni az esetleges  változásokról, alternatív fizetési módokról.

2021.05.25-én feltett nyilvános YouTube videom is tájékoztat a cserekereskedelmemről, az alternatív fizetési módokról. 

Amennyiben meglévő vagy leendő Megrendelőm vagy, a plejacm111@gmail.com címre küldd el nevedet, telefonszámodat és telephelyi címedet/címedet, ahol elérhető vagy cserekereskedelem alkalmazása esetén. (pl. méhész, zöldség-gyümölcstermelő, tejtermékkészítő vagy és hol lehet Téged elérni)

A weblapomat, a hírleveleimet és a YouTube-csatornámat  is érdemes folyamatosan követni.

2. 

INTERNETLEÁLLÁS, GLOBÁLIS LAKOSSÁGI INTERNETSZÜNET ESETÉN: (több napig, hétig is lehet a világban, de nem biztos, hogy lesz. Itt is elsősorban a nem vakcinázottak internet-korlátozásának esete lehet a valószínűbb, hosszabb globális internetszünet nem áll érdekében a Héttérhatalomnak

Ebben az esetben  Budapesten a Vendel Konferenciaházban leszek elérhető:  könyvértékesítés, élő előadások, élő oktatás.  

A Vendel Konferenciaház címe: (IX.kerület, Vendel u. 11.): Itt kell majd érdeklődnöd a recepción, faliújságnál vagy a Vendel telefonszámán, ha esetleg nem lenne internet vagy én nem lennék elérhető interneten. (vagy te sem).

Fizetés a Vendelben: készpénzzel vagy e weblap "Cserekereskedelem" pontjában taglalt  módokon. (Az árulista, amelyet elfogadok: görgess e lap aljára, a "Cserekereskedelem" gombra!)


Arról is tájékoztatlak, hogy könyveim repertoárja hamarosan bővül, ill. az eddigi három könyvemet is  újra meg lehet tőlem rendelni a webáruházból. Könyveimből nem lesz sosem hiány és mindig készen állok személyesen megtartott könyvvásárok keretén belül is találkozni kedves Olvasóimmal és a  kedves Érdeklődőkkel, illetve személyesen megtartott élő előadások és élő oktatásokon tanítani! 

Szeretettel: :)

Pleja


AZ ALÁBBI FEHÉR GOMB ALATT TALÁLOD AZ ÁLTALAM ELFOGADOTT CSEREKERESKEDELMI ÁRULISTÁT! :