Cserekereskedelem

Közlemény: 

Lásd még e weboldal kezdőlapjáról "Bankvilágváltozás és internetleállás esetén hogyan érsz el?" fehér gomb alatti Pleja info is ehhez! Olvasd el azt is légy kedves.

Az alábbi információk kizárólag a globális földi változásokkal összefüggő bankválság (bankszámlapénzek megszüntetése, vakcinákhoz kötése, ill. internetleállás-szünet/ az internet vakcina-chipekhez történő kötése esetén érvényesek!) /Még egyszer hangsúlyozom, reméljük és teremtjük, hogy ne legyen ilyen, de ha mégis lenne:/

Amennyiben fenti dolgok bekövetkeznek, akkor az élő előadásaim, élő oktatásom kerülnek előtérbe és a könyveim személyes értékesítése. Hol? 

 Vendel Konferenciaház, Budapest, IX. kerület, Vendel utca. Mikor? Amennyiben nem lesz internet pl. amiatt, hogy egyedi internet ID-t akarnak bevezetni, abban az esetben a Vendel Konferenciaházban fogom kirakni a faliújságon/recepción a Pleja programokat és ott lehet érdeklődni, ill. a Vendel telefonszámán. 

A Vendel Házban készpénzzel tudsz fizetni vagy az alábbi áruk között azzal, ami könnyen elvihető/szállítható és bevihető egy rendezvényterembe. 

A lista, amit el tudok fogadni: (zöldség, gyümölcs esetén lehetőleg  bio, tehát nem peszticiddel permetezett dolgok)

- Friss zöldség, gyümölcs, méz, méhészeti termékek (propolisz, pempő, virágpor, méhkenyér), kakaópor, fahéj, bulgur, köles, kuszkusz, quinoa, zabliszt, kókuszliszt, kölesliszt, hajdinaliszt, rizslisztek, zabkorpa, durumtészták, kézművestészták,  vega lecsó, paradicsomszószok, cukrozatlan aszalványok, magvak, egészséges (max. nádcukorral, nem sima cukorral eltett)  befőttek, csalamádé, kovászos uborka, egyéb házi finomság, fűszerek, de ez utóbbiakról is egyeztetés szükséges!), 

- házi tejtermékek (natúr joghurt, tejföl, vaj, sajtok különösen, kecsketejből készült, preferáltan, emberséges házi tartásból)

- kapirgáló tyúk tojása, nem ketrecesé!

-  mézek, méhész által előállított igazi propolisz, méhpempő, virágpor.

-lehetőleg kovászolt friss pékáruk, kenyerek, bagettek, bármilyen, nem cukros pékáru

- extra szűz olívaolaj, kókuszzsír: konyhába

- háztartási és kozmetikai papíráru, ill. natúr/bio kozmetikai termékek, leginkább: kézműves szappan, házi krémek készítéséhez szükséges alapanyagok, úgy, mint : olajok (nem illóolaj, hanem extra szűz olívaolaj, extra szűz kókuszolaj, finomítatlan shea és kakaóvaj, argánolaj, tiszta bio növényi olajok, mint pl. mandulaolaj, sárgabarackmagolaj stb. ilyenekre gondolok.)

*Figyelem! Egészséges (nem atkás, nem viaszmolyos stb.) méhcsaládok beszámítását is végzem egészséges, használható kaptárral együtt vagy méhcsaládokat külön! Illetve: a méhészkedéshez szükséges dolgokat, de ez egyéni megbeszélés tárgyát képezi, mire van szükségem. Méhcsaládokat mindenképp be tudok számítani és nagy örömmel veszem!

Továbbá: Új  Építőanyag, úgy mint: rönkfa,  téglák, cseréptető, egyéb faáru, burkolólapok, járólap, parketta, vakolóanyagok, mész, tüzifa, tömegkályha/kandallóépítéshez anyag, télen is üzemeltethető melegház kivitelezéséhez anyag, rendszer stb., napelemek, fürdőszobaszaniter,  stb. : minden jó minőségben, jól használhatón. (egyéni megbeszélés tárgyát képezi, mit tud felajánlani és mire van aktuálisan valóban szükségem)

Méhcsaládok és építőanyagok tekintetében a szállítás természetesen mindig egyéni megbeszélés tárgyát képezi, ki megy kihez, mikor és hogyan.  

Megjegyzés: a méhcsaládok és építőanyagok vonatkozásában nyilvánvalóan a nagyobb tételben rendelő megrendelők esetén van szó. Természetesen felajánlást is szívesen fogadok építőanyag és méhcsalád tekintetében. :)