K8_Fantasztikus felfedezés a Bucsecs-hegységben/A háttérhatalom kulisszatitkai RADU CINAMAR könyve +SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG

Kedves Olvasó!

Nagy örömmel értesítem, hogy a 2024.03.29-i, a Lurdy Konferenciaközpontban lezajlott Radu Cinamar, 'Fantasztikus felfedezés a Bucsecs-hegységben' című könyve (alcím: A háttérhatalom kulisszatitkai) , Kalmár Melinda Plejától, mint hivatalos román-magyar kiadótól kapható a webáruházamból!

2003-ban páratlan archeológiai és kvantumfizikai, kvantumbiológiai és spirituális felfedezést tett a Pentagon és a román Titkosszolgálat szakemberei. Jöjjön velem erre a csodálatos utazásra, amely során a Földet még ma irányító szabadkőművesi, háttérhatalmi erőkről is megdöbbentő képet kaphatunk!

PROMOCIÓS VIDEDO A KÖNYVBEMUTATÓRÓL:

https://www.youtube.com/watch?v=R0gX2Ak03sY&t=2s

A5, 226. oldal, puhakötés.

Bruttó 6300 Ft.

Szállítási költség: 1-5 db könyv esetén Magyarországra: bruttó 1.800 Ft 

5 db könyv felett már változik a szállítási költség, így kérem, egyeztessen velem a plejacm111@gmail.com email címen!


A szállítással kapcsolatos részletes információkat kérem olvassa el a webáruház fülön és a no-reply emailben, amit a megrendelés leadása után kap az email címére!

A szállítás bármely országba lehetséges. Magyarországra és az európai országok zömébe a Gyűjtőszállítás Kft-vel, nem európai országok, ill. Svájc és Egyesült Királyság esetén a Magyar Postával történik. A szállítási tarifákról ezen webáruház fülén, ill. a megrendelés leadása után kapott no-reply emailben tájékozódhat! 

A banki utalás közlemény rovatába kérem a Megrendelésszámot beírni, más adat nem szükséges a K8-as könyv esetén! A webáruházi könyvek esetén kérem a megrendelésszámot beírni a banki közlemény rovatba, videok esetén maradnak a kódok és a Megrendelő neve!

A könyv szállítása kizárólag a megrendelés webshopban történő leadása és a banki utalás után lehetséges!

Ha Ön 5 db-nál több könyvet szeretne Magyarországra vagy külföldre rendelni, kérem, írjon emailt a plejacm111@gmail.com címre szállítási költség egyeztetése végett! Köszönöm.


6 300 Ft