K8_Fantasztikus felfedezés a Bucsecs-hegységben/A háttérhatalom kulisszatitkai RADU CINAMAR könyve+szállítási költség

Kedves Olvasó!

Nagy örömmel értesítem, hogy a 2024.03.29-i, a Lurdy Konferenciaközpontban lezajlott Radu Cinamar, 'Fantasztikus felfedezés a Bucsecs-hegységben' című könyve (alcím: A háttérhatalom kulisszatitkai) , Kalmár Melinda Plejától, mint hivatalos román-magyar kiadótól mai nappal (2024.04.04.) kapható a webáruházamból!

A5, 226. oldal, puhakötés.


2003-ban páratlan archeológiai és kvantumfizikai, kvantumbiológiai és spirituális felfedezést tett a Pentagon és a román Titkosszolgálat szakemberei. Jöjjön velem erre a csodálatos utazásra, amely során a Földet még ma irányító szabadkőművesi, háttérhatalmi erőkről is megdöbbentő képet kaphatunk!A szállítással kapcsolatos részletes információkat kérem olvassa el a webáruház fülön!

A szállítás bármely országba lehetséges. Magyarországra és az európai országok zömébe a Gyűjtőszállítás Kft-vel, nem európai országok esetén a Magyar Postával történik. A szállítási tarifákról ezen webáruház fülén, ill. a megrendelés leadása után kapott no-reply emailben tájékozódhat!

Kérem a szállítási költségeket a 6.300 Ft-os  könyvárhoz hozzáadni és úgy utalni, a banki utalás közlemény rovatába a K8-as kódot beírni ÉS  AZ ÖN SZÁLLÍTÁSI CÍMÉT IS KÉREM, HA KIFÉR. EZ FONTOS LENNE! KÖSZÖNÖM.

A könyv szállítása kizárólag a megrendelés webshopban történő leadása és a banki utalás után lehetséges!


A könyvbemutatóról szóló előadás pár napon belül rendelhető lesz szintén a webáruházamból, a "megrendelhető előadások" kategóriából. 

Köszönöm.

:)

6 300 Ft