2020.Szeptember-2020.Decemberi ÖSSZEVONT ÓRÁK

2020. SZEPTEMBERI TEMATIKA:


Magasszintű, eddig nem tanított történelem:

Melchizedek Kolostor Smaragd Rend, a Szabad Világok Dimenzióközti Egyesülete, az Őrzők Szövetsége és az Azúr Univerzális Templomos Biztonsági Csapat üzenetei.

Ebben a szeptemberi 4 órában elkezdjük mélyebben áttekinteni az emberi faj és az emberi fajhoz kapcsolódó földönkívüli fajok kapcsolódásának történetét.

Kulcsszavak: Alapító Fajok, Angyal-Emberi Vonal, Csillagkapuk, Királyi Házak. Az anyaggal menni fogunk még tovább októberben is.

Gyakorlat is lesz: Álom-idő Ön-Hipnózis gyakorlata: földönkívüli élményeitek feldolgozása, ill. bármilyen emlék előhívását segíti. A gyakorlat célja, hogy álomidő közben a valódi sorrendbe tudjátok rendezni a veletek megtörtént eseményeket és tudjatok árjuk emlékezni.


2020. OKTÓBERI TEMATIKA

1. óra: A ma a Földön élő hiteles tanítók tanításainak összegzése- kiben lehet megbízni? Ki a Yanák képviselője? Kik mondanak egy Igazságot és hogyan lehet felismerni azokat, akik a Bukott Űrnemzetek szószólói? Álpróféták, próféták. Az Igaz Tanítás Igaz Magjai- melyek a legfontosabb Gondolatok?

2. óra: A Plejádiság mibenléte: milyen plejádiak léteznek, hogy néznek ki, milyen a történetük, voltak-e és vannak-e ott is zendülő csoportok, akik letértek a szeretet útjáról? Mi volt a jelentősége a Plejádi- Nibiru-Annunaki fajnak a Föld történetében?

Hogyan függ össze az Ashtar-Flotta a Plejádokbeliekkel? Milyen tündérlények élnek többek között a Plejádokban?

3.óra: A Nagy Földmegmentő Terv- kik mentették meg az emberi tudatot és hol tart most ez a Mentőakció? Mi az a Krisztusi Hálórács és mi az a Templomos Mechanika? A DNS-es és a Hálórácsok közötti összefüggések. Szakrális helyek a Nagy Földmegmentő Tervben. Mit tettek a Máguspapok-Igazi Melchizedek Papok annak érdekében, hogy sikerüljön a felemelkedés? Mi az a Felemelkedés és hogy jön ide a Feltámadás?

4. óra: Grigori Grabovoi munkássága hogyan illeszkedik a Nagy Földmegmentő Tervbe?

Mit tesz Grabovoi dr.? Grabovoi legfontosabb tanításainak összegzése.

2020. NOVEMBERI TEMATIKA

1.óra:

Az eddigi Keylonta Galaktikai ismeretanyag legfontosabb tudnivalóinak összefoglalója

2.óra:

Saját tapasztalataim átadása a földönkívüliekkel történő kapcsolattartás és spirituális ébredés terén- azútvesztők kikerülése, jó tanácsaim összegzése

3. óra:

Az élet folytatása a bolygón? Hogyan tovább? Milyen jövőképeket látok? Élet az asztrál síkon? Mire érdemes figyelni, kicsúcsosítani? A és B forgatókönyvek. Miért történik most az, amit kint látunk? Magyarázatok és Megoldások

4.óra

Dr. Grigori Grabovoi tanításai:

Mit mond Grabovoi a Lélekről? Hogyan tudjuk a Lélekerőnket hasznosítani? Isten megoldásai összes problémádra; miként éleszd magadban a Tüzet?

2020. DECEMBERI TEMATIKA:


1.óra:

Eredetek- Az Első Világ- Tara bolygó, az Őshaza kataklizmája. Az ember bukása és megmentése. Amenti Gömbjei. Ur és Mu Papjai. Naprendszerünk bolygóinak eredete Tarával összefüggésben. Tara lelkeinek felemelkedési akciója. A Palaidor-Szövetség.

2.óra:

Amenti Csarnokai- mi kis azok? Párhuzamos Földek és a Grandiózus Bolygóciklus Terv. A Második Világ. Gyökér-emberfajok és Kolostoros emberfajok. Mi az a Kék Láng az Amenti Csarnokaiban? A Ré- Egységtudat. A Menny Gyöngykapui.

3. óra:

A Gyökérfajok evolúciója- Kolostoros fajok evolúciója részletesebben. DNS-fejlesztések és aktivációk. Fénytestűvé válás.

4.óra

Az Első Magosítás- A Harmadik Világ. Az Elektromos Háborúk. Amenti Pecsétje.

16 000 Ft
Please select variants first