Ó33_2024.február

1.

Grigori Grabovoi Egységes Tudásrendszer c. könyvének feldolgozása részletesebben, kibővített Excel táblázatban az összes gyakorlat időpontja és lényege, ennek használati bemutatása+ elkezdjük a konkrét fejezeteket feldolgozni az Órák keretén belül. Excelt emailben meg fogod kapni, ez már a kibővített verzió lesz.

A teremtő fejlődés rendszere+ Az irányító információ alkalmazása + Az aktív mátrixsejtek eltávolításának módszere.

Jó, ha megvan neked ez a könyv, ha nincs, akkor is érthetően mondom el.

Az Egységes tudásrendszer c. könyve egy összetett, az életünk harmonikus irányítását és védelmét szolgáló tudásanyag, anmelyben az egészség helyreállítása és katasztrófavédelem zajlik minden szinten.


2.

Ugyanez, folytatjuk a további fejezetekkel:

Az események irányításának szerkezete + Az események harmonizálása bármely szinten + Adott idejű helyzet irányításának rendszere


3.

Kathara tanítások tovább folytatódnak:

(Pleja megj: előre jelzem, hogy Radu Cinamar egyes további könyveiben szó lesz olyan információkról, amelyek ezzel az anyaggal összecsengenek. Megerősítés-effektus)

A planetáris BIO-FEED Interface (kapcsolati)- Rendszer az ember és a bolygó között. Belső személyes és bolygószintű Kathara Rácsok.

Bolygók, mezők és pajzsok az 1-es denzitású Földhöz, az M31 Urtha bolygóval egyetemben (ehhez ábra)

A bolygók Szférikus és Függőleges térképe a Föld 1 dimenziós rétegére nézve- D2 Telluláris-Fizikai bemutatása (ehhez ábra)


4.

A "Tűzszekér" Élő Fényjármű ábrája

A 8 elsődleges Catheion KHY-helyszín & az AL-Hum-Bhra Katedrális-Hálózat 25 szakrális helye. A Kristálykód & a Kathara Rács Arányai & Partiki Szakaszolás. A Kathara Rács mutációja


A Kathara-Rács leegyszerűsítve az Élet Nagy Fájának Rendszerét jelenti.

12 életgömbbel ebben a világban! A 12 visszaköszön a rendszerekben és nyilván itt már nemcsak a Naprendszer szefiráiról beszélünk!5 000 Ft