Ó32_2023november

A KDT-lemezek felemelkedéssel és a bolygóval, az Őrzői Vendég(fogadó) mátrix-szal ill. az ember fénytestrendszerével kapcsolatos ismeretanyag feldolgozását kezdjük el.

A kifejezésektől nem kell megijedni, ezek egy része földönkívüli ősi fénynyelven van, ún. Keylonta nyelven, ami valójában a sejtjeid isteni nyelve. Olvasni és hallgatni önmagában is gyógyító, felemelő érzés.

Ábrák fogják tarkítani az oktatást, amelyek egy részét el is küldök Neked email címedre.


1. Keylonta-KDDL általános ismeretek. Miért érdemes tudni ezt minden embernek? Miben fejlődünk ezen ismeretanyag segítségével? Mi az a Kristály Folyó Fogadómátrix-Ciklus? Mi a Plazma? (Chismatic Plazma Sablon Elmélet).

A D3 Plazma MarkhetU're Mezők érintkezése a Fénytest auramezőivel és az Elme Székhelyének erőközpontja (ábrával, amit el is küldök szkennelve)

Az Asztrál Test felépítése és az ún- Veca Mező és a Veca Lángtest Kezdeti Aktivációja. (ábrákkal)


2. Az ún. Eiros Láng és az Ezüst Szent Székhely (az 1-es sűrűségű Mennyei Kristály és az Eiros Láng Aktivációja,

Az Amorea Örök Láng és "Az Erő Trónja".

A KA-THA-RA Test 5 Gyémánt Nap Kristály Test és a 6-tól a 15-ig Napig ismeret.

A Kristály Felemelkedési Kapszula és az ún. RashaLAe Testünk


3. A Tér-Idő Kozmikus Testének megmutatása.

Az Elum'Eir-adhona LélekTest bemutatása.

További kódok megmutatása. Az idegrendszer aktivációi 2013-ig. Az Elme&Emlékezet Állomásai és a megtestesült fascia rétegek+ különböző további kiegészítések/megjegyzések


4.

Meditáció az Örök Életre, Felemelkedésre- az első 3 óra tananyagának EMÉSZTÉSE érthető, szívhez-szóló meditációban- Merüljünk el Fényes Önmagunkban kívül és belül! Az elhangzottak leülepítése, megértése.


5 000 Ft