E15_Szervregeneráció saját összefoglaló jegyzetemmel Arkagyij Petrov zöld Trilógia könyvekből!

Ezt a videot+ jegyzetemet azoknak szánom, akik Arkagyij Petrov Mentsd meg magad! című zöld trilógia könyvsorozatából szeretnék megérteni a szervregenerációt, az abban elhangzó fantasztikusan hasznos isteni tudásanyagot. Ez munka, ROBOTE, nem is kicsi! Készítettem magamnak is egy jegyzetet, ami összefoglalja e 3 könyv legfontosabb információit a Teremtésre-Szervregenerációra-Gyógyításra vonatkozóan. Ez egy mankó. A4-es oldalban kb. 12 oldalas. A videoelőadás, amit készítek, kb. 1,5 órás lesz, amiben átvesszük ezt a jegyzetet, ill. gyakorolunk. Próbálom sikeresen megértetni veled a szervregenerációt, hogy használni tudd hatékonyan. Közelebb hozom hozzád és együtt tanulunk, gyakorolunk!

Plusz emailben megkapod az említett jegyzetet. Szeretném átadni, amit én már megértettem, jóllehet ez egy kimeríthetetlen anyag és tudás, nekem is állandóan gyakorolni kell és mindig van új és új anyag, amit meg kell érteni a könyveiből!

Továbbá még pár ábrát is, kb. 3-at az ember csillagkapu-DNS rendszerével kapcsolatban.

Ez a videoanyag 2024. január legvégén készül el. Tehát Ön előre fizet a no-reply általános szabályai szerint is erre a tananyagra. Ha 2024. január vége után rendeli az anyagot ,természetesen utalástól számítva 4-5 napon belül megkapja az email címére.


6 000 Ft