Segítség a Tudatod használatához

2021.02.02

A Teremtőd Tudatot bocsátott rendelkezésedre és ez a Tudat Istennél van mindörökre. A Tudat a legtisztább irányító eszközöd, amellyel végtelen távlatokra nyithatsz. Isten Tudata egészséges, ép és örök, így a tiéd is az, amennyiben ezt a Rendet felismered és elkezded alkalmazni. A teljes egészséget -mind lelki, szellemi, tudati és testi szinteken- Isten, a Teremtő a rendelkezésedre bocsátotta, élj vele! Ez a legfőbb fegyvered és védelmi pajzsod a kint folyó zűrzavarban.

Az ember tudata Istentől jön, Tőle származik és az Ő teremtménye. Lelked fényére történő összpontosítással, lelked erejének növelésével, lelked szikrájának fellobbantásával tudatod szerkezete is változik, tágul és ez fordítva is igaz. A Lelked mindig érintkezik a Tudatoddal. Ennek ismeretében minden nagyon egyszerűen és könnyen megvalósítható, az egészség is.

Ezt kell tudnod. Lelked érintkezik Tudatoddal és mindegyiket Istentől kaptad. A mondatok olvasása közben is elindul benned a pozitív változás.

Képzeld el Tudatodat egy aranyszínű felhőként lebegni magad körül, tested körül. A Tudat egy közeg, egy finomszerkezetű anyag, amely közvetlen kapcsolatban áll az agyi tevékenységeiddel is, de jócskán túlmutat azon, hiszen az értelem nem azonos az Értelemmel, hanem belőle fakad, annak része. Az Értelem a Tudat világszervező megnyilvánulásának szervező elve.

 Hangolódj rá a belső világod harmóniájára és kösd össze azt a külső világgal. Ezek a folyamatok nagyon gyorsan történnek a lelkedben és ez így jó. A Harmónia megvalósítása a Lelkedben, vagyis a Tudatod és Lelked Istentől való származásának felismerése a Kulcs a világ harmóniájához.

Gyakran merengj a Tudatod aranyfelhőjén, amely körbeveszi fizikai tested és formálja, alakítja azt, a gondolataid nyomán. Gondolataid a Tudatod konkrétan megjelenő irányvektorai; hová küldöd és milyen formában az energiát, vagyis a fénytudást és a szeretet energiáját? S vajon szeretetet adsz- e át a világnak, azt sugárzol-e ki Tudatodból a külső környezetbe? Ezek jelen kor és a Mindenkor alapvető és világformáló kérdései és tettei.


Szeretettel:


Pleja