Pleja Közlemény

2021.01.19

Kedves Olvasóm, Megrendelőm, Hallgatóm!


Tájékoztatlak, hogy a Facebook fiókomat határozatlan időre felfüggesztettem, saját döntésemből.
A Facebook ártalmas társadalmi hatásairól már több tanulmány készült.
Véleményem szerint is nagyon káros ez a mesterséges közösségi színtér (amely egyébként egy megfigyelőprogram is egyben!!!), sőt, egyre inkább azzá válhat, jelenlegi társadalmi helyzetben pedig különösen ártalmas lehet. 


Figyelmemet a Plejádokbéli és más Őrző Csillaglények üzeneteire, óvásaira és útmutatására teszem, mert ez most a feladatom és a Fény Őrzése. 
Fontosabb meglátásaimat, figyelmeztetéseimet és útmutatásaimat itt, hírlevél formában, továbbá a YouTube csatornámon, illetve a www.plejacm.hu weboldalam Blog fülén teszem közzé.


2021. január végéig nagyon fontos az elővigyázatosság,  az információk és a hírek alapos megszűrése, a a meggondoltság, a Lélekbe történő jótékony befelé fordulás ima, meditáció, elmélyülés és alkotói munka keretén belül. A leglényegesebb szempont és feladat most az ISTENKAPCSOLAT FELÉLESZTÉSE ÉS ÁPOLÁSA, amelyet a jótékony csillaglények segítenek, ha erre kérik őket.
Mi várható, milyen forgatókönyvek vannak, mit kell most tenni, mire ajánlott figyelni?
A weboldalam webáruházából megrendelhető videoanyagok ezekre a kérdésekre is választ adnak és még nagyon sok mindenre. (lap alján lévő zöld gomb odavisz téged)
Január végéig különösen fontos megőrizni a nyugalmat, mert hatalmas, rendkívüli változások jönnek a Földön, amelyek geográfiai, geológiai értelemben is érinteni fognak minden lelket, még akkor is, ha fizikailag nem mindenkit.
Nyugalomra, a Lélek megismerésének folyamatára terelik a figyelmet a csillaglények!
Ez most a legfontosabb.


E-mail címeimen továbbra is elérhető vagyok: melindakalmar111@gmail.com vagy plejacm111@gmail.com.


Tegyük jobbá, igényesebbé a világot, ne felejtsük el a személyes kapcsolódást és az építő jellegű emberi kapcsolatokat és kérjük a csillaglények segítségét, akik annál nagyobb mértékben fognak segíteni az egyes embereknek, minél jobban hisznek bennük és kérik őket. Ez nem jelenti azt, hogy mindennap kérni kell, elég néha vagy egyszer is, mert ők ismerik az emberi szív szándékait sok millió fényév távolságból is.
Olyan dolgok is megtörténhetnek, amelyeknél a csillaglények mindenképp segíteni fognak, mert az elrendeltetett! Ők aktív közreműködői és segítői Isten Tervének, sokan nem is gondolják még, mennyire!
Isten és a csillaglények minden segítséget meg fognak adni ezekben az izgalmas és nem könnyű időkben; aki hisz, aki tudja Istent, az mindenképp megvédésre kerül, efelől ne is legyen kétsége senkinek. Minden léleknek megadják a lehető legjobb segítséget és választási lehetőségeket.


Első információm, amit ki fogok bontani -és amiről már beszéltem egyik nyilvános YouTube előadásomban, amely a legelső élő közönség előtt megtartott előadásom volt- az az, hogy egy, a Föld Naprendszerében tartózkodó bolygó hihetetlen méretű változásokat gerjeszt a Földön és sok-sok hatással van az ember életre és sorsra, ugyanakkor más, grandiózus hatások is érvényesülnek párhuzamosan.


Nemsokára jövök további információkkal!Szeretettel:
Pleja