6.számú előadáscsomag

Fényküldöttek, 2 óra videoanyag, Lurdy Ház

Kik a fényküldöttek? Milyen típusaik vannak itt a Földön? Kiket értünk fényküldöttek alatt? Milyen feladatai vannak? Hogyan kezdjünk hozzá életfeladatunk megvalósításához és mi az életfeladatod? Hogyan ismerheted fel magadat, hogy honnan jöttél és ki vagy? Mit kell tenned önmagadért? Kik az olümposzi istenek és istennők és hol vannak ma? Kik a földangyalok, a földönkívüli segítők, az angyalok, a földtündérek és Electra? Minden kiderül a videoból! :)

ÉS:

A FényFöld Előadás+meditáció videoanyag, 2 órás,Lurdy Ház

EGYÜTT EGY GYÖNYÖRŰ ÁLMOT valósítunk meg: Együttes meditációt és összejövetelt a Földért, az Emberért, a FényFöld megvalósulásáért.

Álmom, amelyet Szövök, az az, hogy Tudati Erőnkkel, Szívünk Erejével, Lelkünk Tüzével tegyünk azért, hogy az Új Fényföld kikristályosodjon, hogy Fény legyen mindenhol árnyék és sötét nélkül; úgy a fejekben, mint a szívekben és az utcán... Légy ott UTÓLAG IS, OTTHONODBAN ELVÉGEZVE A MEDITÁCIÓT, ha úgy érzed, valamit nagyon tennél az emberiségért, a nukleáris katasztrófák és a háborúk elkerüléséért, hogy tennél valamit a gonoszság megszüntetéséért így, a fotonkorszak kezdetén. A Plejádi Fotonikus Kor Hajnalát éljük és ez a Hajnal bármikor Nappallá válhat!

Erre az alkalomra írtam egy 20 perces Ébresztő, Lélekmentő és Fényességterítő Meditációt, amelyet elvégzünk, zenei aláfestéssel..

A meditáció szövegét 2 nappal a kezdés előtt kaptam tollamba legnagyobb Égi Segítőmtől. Ez egy kvantumi szöveg, tele információs fénykulcsokkal, a tudat több rétegén íródott. Megemésztéséhez időre van szükség. Többször is

elvégezheted a meditációt, bármennyiszer.

A meditáció után előadást tartottam, "A tudatosság kora" címmel.

A meditációra Tudatban és Lélekben invokáltam, meghívtam Jézust, Ashtart, Anasztáziát, az arkangyali és kerubi divíziókat, Sai Baba-t, Istenanyát, Saint Germaint, Grigori Grabovoit, Arkagyij Petrovot, fényes csillagflottákat, szenteket és más fényes lények Szellemi Jelenlétét.

Fényes szívvel várlak Téged is! Ne maradj le, légy részese és élvezője UTÓLAG IS ! ennek az Égi Áldásnak, ami rád hull az Atya-Anya Isten Szemének tüzéből! Ha utólag csatlakozol, hatásod hozzáadódik a meditáció és képalkotás erejéhez.

4 000 Ft
Please select variants first