en-UFO-k, Angyalok, Biblia 2. rész

25/11/2019

Budapest, 2019. 09.07. Pannon Kincstár, Budapest, Váci utca

Ára: 2.000 Ft. 2 órás élő előadás videoanyaga.


Ezen a napon egy rendkívül fontos üzenet került átadásra általam. Istenanya és Jézus sokkal közelebb jött a szívem dimenzióiban és átadott több üzenetet. Összefoglalva, tömörítve sok mindent kellett elmondanom ezen a napon. 

Kik repülnek a csészealjakban? Milyen érveik vannak a keresztény hívőknek arra vonatkozóan, hogy nem létezhetnek UFO-k, ill. hogy azok a Sátán megnyilvánulásai? Mit mondanak a teológusok? Mit mondanak a fényküldöttek erről és mit éreznek, látnak ezzel kapcsolatban? Az Ó-és az Újszövetség között mi az alapvető különbség és ezek a különbségek hogyan befolyásolják ma is életünket? Miért nem jó  a vakhit tudás nélkül? Mit jelent a szív dimenziója és hogyan lehet odautazni? Miért lehetséges az, hogy egy csészealj vagy repülő gömb/korong nem csak harmadik dimenzióban létezik?

Kik az angyalok és miért mutatták meg magukat minden korban kicsit másként? Az UFO fogalma és az angyalok modern kori megjelenése. Mi történik az elragadtatásnál és mi az? Kik menekülhetnek legkorábban? Mi várható a Földön? Miért igaz a Biblia és hogyan kell olvasni? Mi Istenanya és Jézus üzenete napjainkban? Kik az inkarnált angyalok és mi közük Jézushoz? Mi az a zöld bolygó, ahol Jézus is megjelenik oly sokszor? Hogy néz ki kívülről és belülről az angyalok fényes anyaűrhajója a világűrben? Milyen a világűr a hajókról nézve?

És még nagyon sok érdekes válasz, kérdés, téma...