en-Kérdések&Válaszok 2019. júniusi video, 4 órás. Önök szerkesztették!

15/10/2019

Ára: 3.000 Ft. 4 órás hanganyag MP4 formátumban. 

A videoban szereplő Olvasói kérdések:

"Eckankar-beavatás során milyen tíipusú égi lényekkel kerülhetünk kapcsolatba?"

"Par éves koromtól kezdve rengeteg antibiotikummal kezeltek. Szerintem csak allergiás voltam, így az egész életemet (55 éves vagyok) ezzel a legyengült immunrendszerrel csináltam végig. Mivel és hogyan tudnám elkezdeni kicsit visszaállítani egészségemet?"

"A táplálkozás megválasztása is fontos. De teljesen ellentétes véleményeket olvasok. Van aki a paleora, van aki a vegetáriánus étkezesre, stb esküszik.
Én nem éreztem még rá, hogy mi lenne számomra a legjobb. Főleg azért sem, mert a gyomrom szerintem mindent nehezen dolgoz fel."

"A reptiliánok mit szednek le az emberiségről? Aranyat vagy energiát?
Ehhez miért kell ennyi ember? Miért szaporodtunk el ennyire?"

"Milyen kapcsolat van Jézus és a földönkívüli civilizációk között? Hol van az a hely, amit Jézus "Atyám Házának" nevezett? Mi az a mennyek országa? Mik a valódi céljai a krisztusi tanításoknak? Kicsoda Szűz Mária és Keresztelő János? Hol vannak most ők? Ki az Atya, akiről Jézus beszélt?"

"A Melkisedek rendjéről és Saint Germairól szeretnék kérdezni."

"A TEREMTŐ (az egy ISTEN) teremtette az embert . Mikor, mely időben? Utána miért engedte meg, hogy különböző földönkívüli fajok beleavatkozzanak az emberiség genetikájába, sorsába, fejlődésébe, stb, ráadásul rossz szándékkal?"

"A világegyetemben hány dimenzió létezik? A TEREMTŐ mindenben és mindenhol jelen van, de esetleg meghatározható, hogy Ő melyik  dimenzióban van, volt és mindig is létezik?"

"A Földön hány dimenzió létezik a 3-on kiül?"

"Az élőlények fennmaradását biztosító ösztönök (pl. szexuális, anyai) az evolúció eredménye, vagy a kódolás következménye?"

"Érdekel a te véleményed a Grabovoj számsorokról!"

"2000 óta ismerkedem az asztrológiával. Amióta foglalkozom ezzel a tudománnyal, sokat segít megismerni elsősorban saját magamat, aztán érzékenyebbé váltam mások iránt is. Mi a véleményed az asztrológiáról?Honnan, kitől kapta az emberiség ezt a tudást? Ahonnan jött az ismeret - logikám szerint Földön kívülről - ott is létezik a "csillagokba nézés"?

"Kisfaludy György előadásait gyakran hallgatom. Többször említette, hogy a Hold ütközött a Földdel. Nem szemből, hanem oldalról, mint ahogy a kavicsot "kacsáztatjuk" a víz felszínén. Az ütközés okozta a jégkorszakot és az emberiség majdnem teljes pusztulását. Véleményed?"

"Rátaláltam az interneten Grüll Antal könyvére: Atlan (Az emberiség eredete)Földönkívüli ismereteit 5 évesen kapta, felnőttként megírta.Ismered őt, illetve a könyvét?"

"Kérdésem, hány százalékban vagyok kapcsolódva a felsőbb énemhez? Gyerekkorom óta beteges vagyok, mi ez karma vagy támadás ellenem?"

"Most volt 2 műtétem csípőprotézist kaptam. Nem tudtam helyrehozni sajnos. Mi lenne az a tevékenység amit csinálhatnék gyógyulás után? Energiagyógyászat vagy egyéb?"

"Az öngyógyítás c. videód nagyon hasznos. Nekem elég e a gyógyuláshoz, ha ezeket gyakorlom?"

"Mi történik a halál pillanatában, mit kell tenni, hogy hamar a fénykapun átmenjen a lélek és ne tudják elrabolni a hüllők, ha egyáltalán van ilyen? Lehet butaság a kérdés nem tudom."

"Szeretnék feltenni neked egy kérdést ha megengeded a gyógyítással kapcsolatban, szeretném tudni, hogy van -e  lehetőség  gyógyítási és védelmi technikát kérni a Plejádiaktól pl. önmagunk gyógyítására vonatkozóan, persze természetesen aki tud velük kapcsolódni, mert nekem sajnos még nem sikerült."

"Nemrég fedeztelek fel, így nem volt időm az összes YouTube-s videóidat végignézni és a hanganyagokat végighallgatni (igyekszem pótolni), így nem tudhatom, hogy miről beszéltél már, és miről nem. Sokat járt a fejemben, hogy a magas tudatú földönkívülieknek vajon milyenek a hétköznapjaik? Hogyan élik ők a hétköznapjaikat, vannak-e ünnepnapjaik, mihez kötik ezeket? Eljárnak-e munkahelyre úgy, ahogy mi tesszük nap mint nap, és lehúzunk 8-12 órát, majd fáradtan folytatjuk otthon a gyerekekkel és mindennel, ami ezzel jár. Hogyan és hol gyártják a cipőjüket, öltözetüket? Hogyan kommunikálnak? Van-e telefonjuk, számítógépük? Mit esznek, mit isznak, főznek-e úgy, ahogyan azt mi tesszük a konyhánkban, mosogatnak-e, WC-t tisztítanak-e, stb. Ez most egy hülye kérdés, de mi emberek éljük a kis emberi hétköznapjainkat, miközben arról álmodozunk, hogy egyszer talán nem kell majd ennyit dolgoznunk sem otthon, sem a munkahelyünkön. Tartanak-e háziállatokat, kutyát, macskát, egyebeket? Esznek-e húst, isznak-e tejet, stb? Van-e valamilyen politikai berendezkedésük, milyen a társadalmi felépítésük? Sportolnak, kerékpároznak-e, vannak-e társasjátékaik? Vannak-e olyan kórházaik, mint nekünk, ahol befekszünk és az orvosok szabnak-varrnak bennünket? Az idősek megbetegszenek-e úgy, mint mi itt a Földön? Vannak-e tömegközlekedési eszközeik, úgymint vonat, autóbusz, stb? Elektromos energiát hogyan és honnan szereznek a technikai eszközeikhez? Van-e olajuk, földgázuk, használnak-e ilyeneket? Milyen egy átlagos földönkívüli napi élete a saját bolygóján? Hogyan utaznak az űrben? Tér-hajlítással vagy térugrással? Szóval ilyen és hasonló kérdések foglalkoztatnak a földönkívüliekkel kapcsolatban."

"Több helyen, több ember tollából (billentyűzetéből) olvastam, hogy a Föld körül van egy bizonyos energetikai rács, energiaháló, ami az emberi lelkeket benntartja a reinkarnációs láncolatban, vagyis valami nem engedi, hogy a lelkek szabad akaratukból elhagyják a Földet, visszakényszerítik a Földre újra és újra leszületésre. És hogy ez az energetikai rács vagy háló törli ki az emberi agyból (a feltudatból) az előző életek emlékeit. Egyesek azt írják, mondják, hogy a karma nem valós dolog, hanem a negatív földönkívüliek által megrendezett reinkarnációs ciklus. Ez a negatív földönkívüliek gonosz terve, hogy még a lelkeket is rabszolgájukká tegyék (Föld = börtönbolygó). Hiszen ki tudja, hogy egy lélek hány százszor született már le a Földre, és ugyanazt az ismereteket szerzi meg minden alkalommal (megtanul újra és újra beszélni, írni, olvasni, számolni, újra és újra kijárja az általános iskoláit, majd újra és újra gürcöl egy olyan világban, amiben kamatos kamatos pénzrendszert használnak, hogy azzal a szervezett globális magánpénzhatalom sakkban tartsa az életét. Fejlődni eddig vagy nagyon lassan, vagy sok esetben nem is tud. Tehát az emberi lelkek a Földön egy olyan reinkarnációs ciklusban vannak, amit rájuk kényszerítettek. Egyes fejlett lelkeknek már rég el kellett volna hagyniuk a Földet, és nem itt szenvedniük újra és újra. Az a helyzet, hogy ezeken a témákon is sokat gondolkodtam és úgy találtam, hogy mindebben van valami igazság. Neked mi a véleményed erről?"

"Hogyan megyünk át, hogyan rezgünk át a magasabb dimenzióba? A fizikai-biológiai testünkkel? Vagy először levetjük a testünket, itt hagyjuk a Földön meghalni, majd, mint test nélküli lélek, emelkedünk egy magasabb dimenzióba? Az emberi 12 szálú DNS valóban létezett? Ha igen, visszakaphatjuk? És hogyan?"

"Beszélj kérlek a mi régi vallásunkban tisztelt és követett "Isteneinkről" Boldogasszony, Bau Dug Assan istennő, a Magyarok Istene/ Öreg Isten, Tengri, Emese vagy bárki akiről tudsz és ide tartozik, kik valójában? Kell - e és hogyan hozzájuk fordulnunk? Hogyan áll össze a kép, amelyben ők is és Asthar, a flottája, földönkívüliek, minden benne van..? "