en-Kérdések & Válaszok 2019.júliusi video. Önök szerkesztették! 

19/10/2019

Ára: 3.000 Ft

2019. 07. havi  kérdések! Az Olvasók/Hallgatók szerkesztették a 2,5 órás videot!

Mire találsz válaszokat ebben a videoban? Íme: :)"Kérdésem a következő: Sokszor gondolkodtam már azon,hogy annyi mindent olvastam ill. tanultam már az elmúlt éveimben ami a fejlődésemhez úgy éreztem szükséges, ennek ellenére szinte semmi nem vagy alig maradt bennem meg ez a sok tanítás,a kérdésem az, hogy lehetséges-e hogy esetleg egy barátságtalan faj vagy (pl. szürkék) által manipulálva voltam mert olyan mintha törlődne bennem szinte semmi nem marad meg,nem tudok visszaadni semmit ebből, pedig úgy szeretném használni a tudásomat de valami miatt mintha törlődne belőlem.Köszönöm ha válaszod." 

"Mivel lehet elérni hogy az adott karmát minél hamarabb megoldjuk, letegyük? Vagy ezt nem lehet befolyásolni, előre "elrendeltetett?"

"Van hogy indokoltan, de van sokszor hogy teljesen indokolatlanul félelmek gyötrik az embert. Ez külső hatás vagy a csakrák nem megfelelő működése? És hogy lehet ettől megszabadulni, mit lehet tenni az embernek ezzel? Nagyon sokszor hátráltatja az életemet."

"Előadásaidat hallgatva látható hogy az univerzumban élő lények is sokszor harcban állnak egymással, folyamatosak a manipulációk, ugyan úgy mint itt a Földön az embereknél. Mi lelkek hol leszünk majd nyugalomban, van olyan lét állapot?"

"Említetted az " Ashtar kapitány "nevet, ezek szerint nem hülyeség az ilyen néven futó videók. Esetleg van más is ami hiteles? Mert eddig nem vettem komolyan.Túl sok van belőlük!!Köszönöm neked, minden szavad!"

"A LÉLEK és a SZELLEM hol helyezkedik el az ember testében? Van -e mindkettőnek külön mérhető súlya ? Egyszerre kerülnek a testbe?"

"Létezik- e a világegyetemben olyan bolygó, mint a háromdimenziós FÖLDÜNK?  Lélekkel rendelkező hús vér(piros) emberekkel légkörrel stb...?"

"Halál (eltávozás )és a születés közt a lélek köztes térben tartózkodik. Ez a köztes tér pontosan meghatározható hogy hol található ? 3-as 4-es dimenzió ? Esetleg a Föld közelében? Vagy máshol?

"Annyira magas a vérnyomásom és már mindennel próbálkoztam Grigori Grabovoi számsorokkal, ill. természetes gyógykészítményekkel mert nem akarok gyógyszert szedni, és sajnos semmivel nem tudom lehúzni. Talán neked van valami segítő ötleted megköszönném."

"Kérdésem: van-e olyan plejádi bolygó, ami jelenleg spirituális támadás alatt áll?"

"Hogyan léphetek kapcsolatba a segítőimmel?

Hogyan tudhatom meg, hogy kik ők, és hová valósiak?

Hogyan tárhatom fel legkönnyebben az egyéni történetemet?

Milyen módon emlékezhetek vissza konkrét, nem földi eseményeimre?

Hogyan szerezhetünk földönkívüli Fényküldött barátokat?"

"Ami elsőre érdekel nagyon az az hogy személyes kapcsolatba lehetne e kerülni a Plejádiakkal? Még meredekebb kérdésem az, hogy lenne-e  lehetőség oda utazni? Beleegyeznének? Van rá mód? Teleport vagy hogyan? Bírná a testem? Mert ha igen a válasz én annyira szívesen mennék."

"Szeretnék én is kérdést feltenni! Egy ideje határozottan megváltozott nagyon jó irányba az életem. Noha sokáig úgy éreztem, hogy nem volt hozzám kegyes a sors (különben is mit keresek itt) mostanában ennek éppen az ellenkezőjét tapasztalom. Gyakorta érzem úgy, hogy hatalmas kegyelemben van részem és néha akkora szeretetet érzek, hogy azt gondolom, ha egy homokszemnyivel nagyobb volna az érzés akkor, már nem biztos hogy el tudná viselni a fizikai testem. Határozottan azt érzem egy ideje, hogy éjszakánként gyógyítanak. Csakratisztító gyakorlatokat szoktam itthon végezni és lehet hogy ezzel összefüggésben van? Igaz-e, amit érzek és ha igen, akkor kik gyógyítanak?
Köszönöm szépen előre is a válaszod!"