en-FényFöld Meditáció+Előadás

28/01/2020

2019.11.09. Budapest, Lurdy Ház

FényFöld Meditáció 20 perc + 'A tudatosodás kora' címmel bő 1 órás előadás

Ára: 2.000 Ft

A FényFöld Meditáció egy 2 órás délutáni-esti program, helyszín a Lurdy Ház volt!

EGYÜTT EGY GYÖNYÖRŰ ÁLMOT valósítunk meg: Együttes meditációt és összejövetelt a Földért, az Emberért, a FényFöld megvalósulásáért.

Álmom, amelyet Szövök, az az, hogy Tudati Erőnkkel, Szívünk Erejével, Lelkünk Tüzével tegyünk azért, hogy az Új Fényföld kikristályosodjon, hogy Fény legyen mindenhol árnyék és sötét nélkül; úgy a fejekben, mint a szívekben és az utcán... Légy ott UTÓLAG IS, OTTHONODBAN ELVÉGEZVE A MEDITÁCIÓT, ha úgy érzed, valamit nagyon tennél az emberiségért, a nukleáris katasztrófák és a háborúk elkerüléséért, hogy tennél valamit a gonoszság megszüntetéséért így, a fotonkorszak kezdetén. A Plejádi Fotonikus Kor Hajnalát éljük és ez a Hajnal bármikor Nappallá válhat!

Erre az alkalomra írTAM egy 20 perces Ébresztő, Lélekmentő és Fényességterítő Meditációt, amelyet elvégzünk, zenei aláfestéssel..

A meditáció szövegét 2 nappal a kezdés előtt kaptam tollamba legnagyobb Égi Segítőmtől. Ez egy kvantumi szöveg, tele információs fénykulcsokkal, a tudat több rétegén íródott. Megemésztéséhez időre van szükség. Többször is elvégezheted a meditációt, bármennyiszer.

A meditáció után előadást tartottam, "A tudatosság kora" címmel.

A meditációra Tudatban és Lélekben invokáltam, meghívtam Jézust, Ashtart, Anasztáziát, az arkangyali és kerubi divíziókat, Sai Baba-t, Istenanyát, Saint Germaint, Grigori Grabovoit, Arkagyoj Petrovot, fényes csillagflottákat, szenteket és más fényes lények Szellemi Jelenlétét.


Fényes szívvel várlak Téged is! Ne maradj le, légy részese és élvezője ennek az Égi Áldásnak, ami rád hull az Atya-Anya Isten Szemének tüzéből!