P.O. ONLINE OKTATÁS RÉGEBBI CSOMAGOK

Kedves Olvasóm, Hallgatóm!


Örömmel értesítelek, hogy 2019. szeptember hónaptól elindult az online oktatási rendszerem!Havonta jelentkezem új tananyaggal!  A régebbi csomagokat megtalálod a lap alján!

A tananyagot alapvetően a Google Drive rendszerében fogod megkapni tőlem az e-mail címedre. A Google Drive-on a tananyag 1 évig  visszanézhető. A Google Drive egy videomegosztó portál, könnyen kezelhető. Neked csak az email címedre érkező videot kell megnyitnod, pl. a letöltés gombbal.

*Készíts egy gmail címet, ha még nem rendelkezel vele!

* Ajánlott saját Google Drive fiók létrehozása, ha még nincs, mert így könnyebben tudod kezelni a beérkező videokat!

* Ha valamiért nem tudnád megnyitni a videokat, várj vele 1 napig és utána írj nekem. Köszönöm.

A havi tananyag 7 * 20-25 perces modulokból áll, amelyeket a hónap során küldök ki számodra, előre nem meghatározott napokon. 

A 20-25 perces modulokban az oktató (Pleja) tanít.

NEM élő közvetítés! A megkapott oktatási tananyaggal akkor ülsz le tanulni, amikor időd van rá. A 7* 20-25 perces modul lehetővé teszi a modern, gyors, áttekinthető, egyszerű és emészthető tanulást és előrehaladást a tudatfejlesztésedben.


Minden havi oktatás díja: 5.000 Ft. Ez havi 7 modult jelent. Ha több hónapot szeretnél megrendelni, annyiszor 5.000 Ft-ot számolj.


JELENTKEZÉS MÓDJA:

1.lépés: Töltsd ki e lap alján található JELENTKEZEM űrlapot. Add meg teljes neved és email címed és pontosan a rendelendő hónapot, hónapokat! Előre is lehet jelentkezni több hónapra, ill. visszafelé is az időben!

2.lépés: Az oktatás havi díjának átutalása. ( 5.000 Ft):

Kedvezményezett:

Kalmár Melinda

Gránit Bank, 12100011-17933218, Kalmár Melinda névre (külföldről utalás esetén küldj emailt és megadom az IBAN számot)

Közlemény rovat: Például:    P.O.2020.02.hó (mindig az aktuális havit írd be a közleménybe, tehát következő hónapban: P.O.2020.03.hó. ) + e-mail címed, teljes neved!

JELENTKEZÉSI ÉS DÍJFIZETÉSI HATÁRIDŐ : Bármikor csatlakozhatsz az oktatáshoz, ebben az esetben később fogom átküldeni Neked adott hónap régebbi moduljait. Több hónapra, sőt, fél évre előre is jelentkezhetsz és egyszerre is elutalhatod/elküldheted az oktatási díjat, ha Neked az úgy kényelmesebb és rendszeres hallgatóm leszel. 
Személyesen is fizetheted a díjat előadásaimon, élő oktatásomon. 


3.lépés: Jelentkezésedre külön már nem reagálok, hanem E-mail címedre érkezik a havi 7 db video. :)


Az aktuális havi tematikát az alábbi pink gomb megnyomásával éred el!

Tudatosodj, Ébredj, Érezz!

Szeretettel: Pleja :)Gyakorlat: Hogyan ne vegyük át másoktól a negatív érzéseket? Az ember, mint részben zárt rendszer

1. modul: A Plejádi-Krisztus szíved aktiválása, érzelemtest tisztítása