BLOG

Kedves Olvasóm és Hallgatóm!


A Blogomban képekkel illusztrált cikkeket, bejegyzéseket, tudatfejlesztő szövegeket, véleményeket, pár perces video-ízelítőket (pl. előadásaimról), rövid videokat találsz.

A Blogom KEDVCSINÁLÓ ahhoz, hogy csatlakozz hozzám ezekben a jelentős, sorsfordító és a fényes mezsgyékre átvezető utakon! A kihívás nem kicsi. Vannak, akik odafigyelnek Rád, akik fogják a kezedet, ha megakadnál, akiktől kérdezhetsz, akik mutatják a fáklyát. Önmegismerés, varázslatos kalandok, megvalósuló mesék, átalakuló élet, csodák, emberi képességek megváltozása, egészséges és természetközelibb élet, Isten bekapcsolása mindennapi tevékenységeinkbe. Az élet és a bolygó átalakulóban van és hív minket a sikeres dokkoláshoz! :)

Blogom segít Téged munkásságom áttekintésében, a könnyebb eligazodásban is és abban, hogy még jobban megismerkedj velem! 

Látogass el az Online Oktatás weblapfülre is, ahol megismerkedhetsz a 8*20 perces havi modulsorozatom tematikájával és részleteivel!

Tekintsd meg Élő Előadás és Élő Oktatás fület is! Ezeken a programokon személyesen is találkozhatunk! Az Élő Oktatás keretein belül felteheted az Online Oktatás során vagy más módon benned felmerült /összegyűlt kérdéseket!

A Pleja Boltban könyveimet és elhangzott élő, ill. házi előadásaimat rendelheted meg! 

Jó szórakozást, tanulást és olvasást, kikapcsolódást kívánok Neked weblapomon és itt, a Blogomban!Háromság uralkodik a Terra körül feszülő hálórácsszerkezetekben. Az elsőn az aboriginek élnek sok ezer éve. Életmódjuk Földanyának tetsző. A ma a Földön élő emberiségnek egy, az aboriginek tudati kristályhálójánál magasabb frekvenciájú, fejlettebb hálóhoz igazodva kellene élnie életét. Nem ezt teszik. Úgy volt, hogy idejövünk, kis időt eltöltünk a...

A Teremtő az örök Káosz és Rend végtelen Tudatóceánjában eszmélt rá saját Létezésére. Segítségül hívta kiterített Csillagkabátjának újdonsült vándorait; Életének Italából készített csodás új teremtményeit. Mindenki azt hitte, Isten elemészti önmagát, oly mélybordókék Lángfergeteg bolyongott szemünk előtt a Semmiben és a Mindenben. Tévedtünk. Nem...